Groepsrondreis Natuurlijk Costa Rica

U krijgt van ons:
  • Spa en diner onder de sterrenhemel
  • Prachtige excursies én volpension in Tortuguero
  • Hangbruggenwandeling in La Fortuna
  • Strandverblijf in Sámara/Playa Carrillo
  • Verblijf in een mooie ecolodge

Speciaal voor natuurliefhebbers: schitterende rondreis langs vulkanen, stranden en nevelwouden!

Costa Rica zal iedereen verrassen, door de vele kleuren die de flora in dit land te bieden heeft. Ook de ongelooflijk diverse fauna varieert van kleine gifkikkertjes tot luiaards en indrukwekkende leguanen. Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Costa Rica en maken er een onvergetelijke reis van.

Neem nou reisleider Bertus, hij zegt: "Costa Rica heeft echt alles in zich wat u van een tropische bestemming mag verwachten. Veel natuur, lekker eten, goede accomodaties en leuke activiteiten zoals rafting en paardrijden. Kortom een Pura Vida bestemming om heen te gaan!" 

Comfortabel vervoer en hotels

Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij comfortabele middelgrote bussen met airconditioning en u verblijft in goede, vaak typisch Costaricaanse lodges op basis van logies-ontbijt. Tijdens uw strandverblijf in Sámara/Playa Carrillo, verblijven we op een heerlijke plek aan het strand van de Grote Oceaan. Het verblijf in Tortuguero is op basis van volpension en inclusief leuke activiteiten.

Respect voor het milieu

Om de prachtige natuur van Costa Rica tijdens deze rondreis zoveel mogelijk te respecteren, en om milieuvervuiling tegen te gaan, hebben FOX en de lokale agent een speciaal navulbaar waterflesje ontworpen, dat u in veel hotels en restaurants met drinkwater kunt bijvullen. Zo wordt vervuiling door vele plastic waterflesjes voorkomen. Dit flesje wordt bij aankomst gratis overhandigd.

ico-tipNieuwe opties voor deze reis
U kunt kiezen uit 3 luchtvaartmaatschappijen. Vanaf november 2018 tot en met maart 2019 vliegt KLM rechtstreeks op Costa Rica, en daarnaast bieden we vertrekken met Swiss (via Zwitserland) aan. Vanaf april 2018 heeft Lufthansa zijn assortiment uitgebreid met een vlucht naar Costa Rica via Frankfurt. Onder het tabblad Prijzen & Inbegrepen kunt u via tabjes de airline van uw keuze selecteren.

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte:
2018: Minimaal 10 / maximaal 20 deelnemers.
2019: Minimaal 15 / maximaal 20 deelnemers.

44 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
In 2 weken een zeer afwisselende (natuur) reis, waarbij de reisleider een toegevoegde waarde had!
Dhr. O
Terug naar boven