16-daagse groepsrondreis Natuurlijk Costa Rica All-In

Je krijgt van ons:
 • Verblijf in sfeervolle lodges o.b.v. volpension
 • 3 extra excursies inbegrepen
 • Extra's ter waarde van circa € 650,-
 • Inclusief fooienpot en entreegelden
 • Heerlijk strandverblijf in Sámara/Playa Carrillo

Heel veel inclusief tijdens deze All-In groepsreis

Laat je tijdens deze All-in rondreis verrassen door de vele kleuren groen die de flora in Costa Rica te bieden heeft. Ook de ongelooflijk diverse fauna varieert van kleine gifkikkertjes tot luiaards en indrukwekkende leguanen. Uiteraard doen we Tortuguero aan, het meest spectaculaire natuurreservaat van Costa Rica! We nemen je hier mee op prachtige excursies in de omgeving.

We reizen in comfortabele middelgrote bussen met airconditioning en verblijven in goede, vaak typisch Costaricaanse lodges op basis van volpension. Tijdens de maaltijden is een (niet-alcoholisch) drankje en koffie of thee inbegrepen. Tijdens ons strandverblijf in Sámara/Playa Carrillo verblijven we op een heerlijke plek vlakbij het strand van de Grote Oceaan.

Heel veel inclusief
Tijdens deze all-in reis zijn bijna alle plaatselijke kosten reeds opgenomen in de reissom. Zo zijn de entreegelden en ook de fooienpot inclusief. Daarnaast zijn er veel excursies inbegrepen. We maken bijvoorbeeld een mangrove-boottocht, een wandeling over spectaculaire hangbruggen en je kunt gaan paardrijden op het strand van Samara.

Respect voor het milieu
Om de prachtige natuur van Costa Rica tijdens deze rondreis zoveel mogelijk te respecteren en om milieuvervuiling tegen te gaan, hebben wij samen met onze lokale partner een speciaal navulbaar waterflesje ontworpen, dat je in veel hotels en restaurants met drinkwater kunt bijvullen. Zo wordt vervuiling door vele plastic waterflesjes voorkomen. Dit flesje wordt bij aankomst gratis overhandigd.
 Bekijk het milieubeleid van FOX

Onze reisleiders staan voor je klaar
Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Costa Rica en maken er een onvergetelijke reis van.

Neem reisleider Bertus:
"Costa Rica heeft echt alles in zich wat je van een tropische bestemming mag verwachten. Veel natuur, lekker eten, goede accomodaties en leuke activiteiten zoals rafting en paardrijden. Kortom een Pura Vida bestemming om heen te gaan!"

All-In rondreis Costa Rica bij FOX?

 • Volpension (ontbijt, lunch en diner)
 • 3 extra excursies tijdens de rondreis (ten opzichte van de 'gewone' groepsrondreis Natuurlijk Costa Rica), inclusief entreegelden.
 • Bij de lunch en het diner zijn een drankje en koffie of thee inbegrepen.
 • Bovendien is de fooienpot inclusief.
 • Gratis, speciaal navulbaar waterflesje bij aankomst
 • Alles bij elkaar vertegenwoordigt dit een waarde van circa € 650,-

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 15 / maximaal 20 deelnemers.