16-daagse groepsrondreis Natuurlijk Costa Rica

Je krijgt van ons:
  • Inclusief spa en diner onder de sterrenhemel van Rincón
  • Prachtige excursies én volpension in Tortuguero
  • Verblijf in een mooie ecolodge of haciënda
  • Hangbruggenwandeling in La Fortuna
  • Strandverblijf in Sámara/Playa Carrillo

Speciaal voor natuurliefhebbers: schitterende rondreis langs vulkanen, stranden en nevelwouden!

Costa Rica zal iedereen verrassen, door de vele kleuren die de flora in dit land te bieden heeft. Ook de ongelooflijk diverse fauna varieert van kleine gifkikkertjes tot luiaards en indrukwekkende leguanen. Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Costa Rica en maken er een onvergetelijke reis van.

Neem nou reisleider Bertus, hij zegt: "Costa Rica heeft echt alles in zich wat u van een tropische bestemming mag verwachten. Veel natuur, lekker eten, goede accomodaties en leuke activiteiten zoals rafting en paardrijden. Kortom een Pura Vida bestemming om heen te gaan!" 

Comfortabel vervoer en hotels

Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij comfortabele middelgrote bussen met airconditioning en u verblijft in goede, vaak typisch Costaricaanse lodges op basis van logies-ontbijt. Tijdens uw strandverblijf in Sámara/Playa Carrillo, verblijven we op een heerlijke plek aan het strand van de Grote Oceaan. Het verblijf in Tortuguero is op basis van volpension en inclusief leuke activiteiten.

Respect voor het milieu

Om de prachtige natuur van Costa Rica tijdens deze rondreis zoveel mogelijk te respecteren, en om milieuvervuiling tegen te gaan, hebben FOX en de lokale agent een speciaal navulbaar waterflesje ontworpen, dat u in veel hotels en restaurants met drinkwater kunt bijvullen. Zo wordt vervuiling door vele plastic waterflesjes voorkomen. Dit flesje wordt bij aankomst gratis overhandigd.

Nieuwe opties voor deze reis
U kunt kiezen uit meerdere luchtvaartmaatschappijen. Vanaf november 2019 tot en met maart 2020 vliegt KLM rechtstreeks op Costa Rica en daarnaast bieden we vertrekken met Swiss (via Zwitserland), Lufthansa (via Frankfurt) en Air France (via Parijs) aan. Onder het tabblad Prijzen & Inbegrepen kunt u via tabjes de airline van uw keuze selecteren.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 15 / maximaal 20 deelnemers.