Groepsrondreis Natuurlijk Costa Rica

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

57 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 18-04-2018

Een mooie natuurrondreis door één grote dierentuin die zorgt voor een memorabele reiservaring!

Door de grote kennis en handige connecties van onze reisleidster Deborah was de reis perfect verzorgd en hebben wij veel informatie over Costa Rica gekregen. Deborah regelde alles voor ons en ze was een lopende encyclopedie. De reis verliep in een rustig tempo. We verbleven op prachtige en soms primitieve locaties. Wij kijken terug op een heerlijke vakantie en hebben heel veel foto's gemaakt van alle bijzondere dieren en mooie natuur!

Dhr. J - Houten
9,5
Toegevoegd op: 28-03-2018

Een Super mooie Natuurvakantie

Dankzij onze fantastische reisleidster Monica is dit een onvergetelijke vakantie geworden, met als hoogte punt het zien van 2 Bultrugwalvissen. Monica heeft ons bewust gemaakt, wat Costa Rica te bieden heeft aan flora en fauna. Pura Vida.

Mw. T - Amstelveen
10,0
Toegevoegd op: 24-03-2018

Een zeer indrukwekkende natuurreis

De natuurliefhebber kan tijdens deze prachtige rondreis zijn/ haar hart ophalen! Luiaards, diverse kikkersoorten, wasbeertjes, krokodillen, kaaimannen, neusapen, brulapen, vleermuizen, ara's en vele andere vogel-en diersoorten heb ik, samen met mijn reisgenoten, mogen zien. Erg bijzonder, net als de prachtige natuur van Costa Rica. Mede dankzij onze zeer bevlogen en spontane lokale gids Monica heb ik een onvergetelijke rondreis in het mooie Costa Rica achter de rug. Nogmaals ontzettend bedankt Monica!

Mw. de M - Bilthoven
8,6
Toegevoegd op: 18-03-2018

Een reis vol natuur en dieren

Een reis waar je ogen en oren moet gebruiken

Mw. van D - Udenhout
8,6
Toegevoegd op: 18-03-2018

Onze eerste reis met Fox was een meevaller, rekening houdend met de prijs/kwaliteit.

Vonden de boottochten zeer interessant. Hadden voldoende gelegenheid om uitgebreid te fotograferen. De reisbegeleidster Monica was zeer professioneel en bezorgde ons een heel aangename reis!

Dhr. V - Turnhout
9,5
Toegevoegd op: 10-03-2018

Natuurlijk Costa Rica is een prachtige natuurvakantie, met mooie en interessante excursies.

Bootexcursies zijn erg mooi om te doen. De gidsen hebben echt toegevoegde waarde, je hebt ze nodig om dieren te zien. Bij Samara ook walvissen gezien, geweldig.

Dhr. M - Heemskerk
9,5
Toegevoegd op: 10-03-2018

Voldeed aan de verwachtingen

Mw. van de V - Weert
10,0
Toegevoegd op: 08-03-2018

Super en voortreffelijk

Als je naar Costa Rica gaat moet je Bertus vragen als reisleider ! Hij is zeer kundig en weet ontzettend veel.

Dhr. van R - Grijpskerk
10,0
Toegevoegd op: 03-03-2018

Één grote dierentuin/park zonder kooien/hekwerken.

De reis was zeer de moeite waard. Aanrader voor mensen die van flora en fauna houden. Reisleider Vincent had veel kennis en kon dit op een enthousiaste manier brengen. Alberto was een betrouwbare chauffeur met altijd goede zin. Dit was de derde reis met FOX en wederom werden wij niet teleurgesteld.

Mw. D - Duiven
8,1
Toegevoegd op: 26-02-2018

Costa Rica is bij uitstek een bestemming voor de natuurliefhebber met een goed gevulde portemonnee.

Anoniem
Terug naar boven