16-daagse groepsrondreis Natuurlijk Costa Rica

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

42 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 18-04-2020

Een geweldige reis door een prachtig land.

Maak ook een wandeling in de omgeving van de hotels. Er is zoveel moois te zien vlakbij en in alle rust. De avondwandeling opzoek naar kikkers is een bijzondere ervaring. De Canopy Tour in Rincon is echt een aanrader.

Doornbos-Overwater
7,7
Toegevoegd op: 22-03-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 22-03-2020

Mooie reis, onvergetelijke ervaring

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 19-03-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 17-03-2020

Mooie reis door een dierentuin zonder hekken

Wat een mooi, fantastisch en geweldig land is Costa Rica. Zo veel gezien en beleefd. Luiaarden, apen, orka's heel veel vogels, kikkers en reptielen gezien en zelfs een jaguar. Paard gereden, ge-ziplined en over hangbruggen gelopen. Met hoogtevrees dus grenzen verlegd. Wakker worden van brulapen en mooie vogel geluiden. Wat een bijzondere reis was dit en wat een land. Ik wil hier eigenlijk nooit meer weg. 1 minpuntje was de te kleine bus.

Paul en Anita
7,7
Toegevoegd op: 17-03-2020

Ondanks mijn 2de keer op rij ,kom tot rust voel me thuis blíjft verrassen adembenemend.

Ruimere bus, medereizigers die wat langer waren konden nauwelijks hun benen kwijt. Is ECHT EEN BELANGRIJK PUNT aangezien er geruime tijd in door gebracht wordt. Zou echt een grote plus worden.

Cowboy en natuur liefhebber CR verslaafde Tim van Wijk
8,0
Toegevoegd op: 17-03-2020

Precies wat we ervan verwachtten

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 15-03-2020

heel mooi land met hele mooie natuur, heel veel dieren gespot, incl. de zeldzame jaguar. Geweldig.

Hele mooie reis gehad, veel gezien van het land in een korte tijd. Heel veel dieren gespot, excursies zeker de moeite waard. Alleen heel erg jammer dat de bus totaal niet aan onze eisen voldeed. Deze is veel te krap om lekker te zitten, dit is echt een negatieve ervaring op deze zo mooie reis, zeker als je een wat langere reisdag had. Hier moet Fox echt verbetering in brengen.

Ilse
9,3
Toegevoegd op: 14-03-2020

Geweldige natuur, aardige mensen, pura vida.

Geweldige natuurreis, je waant je af en toe middenin een dierentuin zonder hekken. Zoveel gezien en gedaan met prima reisleidster en kundige lokale gidsen. Heerlijk klimaat in droge periode.

Tonnie en Ab
9,0
Toegevoegd op: 13-03-2020

een dierentuin, maar dan in het wild

Er is geen omschrijving ingevuld.