13-daagse privé familiereis Beestenboel in Costa Rica per huurauto

Je krijgt van ons:
  • Belangrijkste hoogtepunten van Costa Rica
  • 4WD huurauto met alle verzekeringen, gratis GPS, gratis wifi, gratis 2e of 3e bestuurder
  • Wildlife guide cadeau!
  • Hangbruggenwandeling en twilight walk
  • Gebruik van boogie boards in Manuel Antonio

Complete rondreis per 4WD langs de hoogtepunten van het groene Costa Rica

In Costa Rica voelt iedereen zich een beetje een avonturier, bioloog en ontdekkingsreiziger tegelijkertijd. Ga op zoek naar hoog in de bomen huizende luiaards en toekans. Of verwonder je over een fotogenieke roodoogboomkikker.

Naast natuur betekent dit goed te bereizen land ter grootte van Nederland en ingeklemd tussen twee oceanen ook avontuur: raften, een canopy tour, zwemmen onder de rook van een vulkaan, boogie-boarden, op ontdekking langs watervallen in nevel- en regenwouden. En uiteraard ontspanning: lekker badderen in vulkanisch thermale baden en aan de prachtige stranden van de Stille Oceaan. 

Natuurrijk en avontuurlijk
Costa Rica is ‘La Pura Vida’, wat puur leven betekent. Dit is hier niet alleen een populaire kreet en de lijfspreuk voor de Costa Ricanen. Het is echt een manier van leven. Geniet van elk moment, maak je geen zorgen, leef en voel je goed. Wat wil je nog meer tijdens een zorgeloze familievakantie?
Bekijk het dagprogramma voor alle hoogtepunten van deze reis

Typisch Costa Ricaanse, eco-vriendelijke hotels en lodges
Je overnacht onderweg in echte Costaricaanse hotels en lodges met - waar mogelijk - een zwembad. In Monteverde verblijf je midden in een prachtig nevelwoud in de Cloud Forest Lodge. Wanneer je uit je raam kijkt zie je eindeloos groen. Dit is de perfecte omgeving om de jungle te ontdekken.

Verken Costa Rica in je eigen tempo
Je reist per comfortabele 4WD huurauto, de ideale manier om het veelzijdige Costa Rica te verkennen. Maak onderweg een pitstop en bestel een lekkere pipa fria, oftewel met een rietje uit een kokosnoot drinken bij één van de vele restaurantjes langs de weg. 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Minimum leeftijd: 8 jaar