13-daagse privé rondreis met huurauto Costa Rica Verde

 

Bondige rondreis per 4WD langs de hoogtepunten van het groene Costa Rica

Costa Rica, een prachtige bestemming vol met indrukwekkende jungles, watervallen en imposante vulkanen. Het betekent letterlijk 'de rijke kust' en Costa Rica maakt haar naam meer dan waar. Je zult versteld staan van de diversiteit van de wildlife. Costa Rica staat tenslotte bekend om de kleine gekleurde kikkertjes, de voorzichtige luiaard en maar liefst 900 verschillende vogelsoorten!

Gedurende de rondreis bezoek je de hoogtepunten van Costa Rica. Zo ga je bijvoorbeeld naar de Arenal vulkaan, met de typerende kegelvorm en de wolken om de vulkaantop. Hierna reis je naar Rincon de la Vieja, een prachtig natuurgebied vol met vulkanische verschijnselen. Hete bronnen, modderpoelen en prachtige watervallen, je vindt het hier!

Typisch Costa Ricaanse, eco-vriendelijke hotels
Je overnacht onderweg in echte Costaricaanse accommodaties en waar mogelijk heb je een verkoelend zwembad. In Monteverde verblijf je in de Cloud Forest Lodge, midden in een prachtig nevelwoud. Wanneer je uit het raam kijkt zie je eindeloos groen en dit is dan ook de perfecte omgeving om de jungle te ontdekken.

Verken Costa Rica in jouw eigen tempo
Je reist per comfortabele 4WD huurauto. Je kunt stoppen wanneer je wilt om bijvoorbeeld foto's te maken of ergens lekker een kop Costaricaanse koffie te drinken. Een 4WD is een ideale manier om Costa Rica te verkennen!

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit