Privé rondreis met huurauto Costa Rica Verde

Bondige rondreis per 4WD langs de hoogtepunten van het groene Costa Rica

Costa Rica, een prachtige bestemming vol met indrukwekkende jungles, watervallen en imposante vulkanen. Het betekent letterlijk 'de rijke kust' en Costa Rica maakt haar naam meer dan waar. U zult versteld staan van de diversiteit van de wildlife, Costa Rica staat tenslotte bekend om de kleine gekleurde kikkertjes, de voorzichtige luiaard en maar liefst 900 verschillende vogelsoorten!

Gedurende uw rondreis bezoekt u de hoogtepunten van Costa Rica. Zo gaat u bijvoorbeeld naar de Arenal vulkaan, met de typerende kegelvorm en de wolken om de vulkaantop. Hierna reist u naar Rincon de la Vieja, een prachtig natuurgebied vol met vulkanische verschijnselen. Hete bronnen, modderpoelen en prachtige watervallen, u vindt het hier!
 Bekijk hier het complete programma

Typisch Costa Ricaanse, eco-vriendelijke hotels
U overnacht onderweg in echte Costaricaanse accommodaties en waar mogelijk heeft u een verkoelend zwembad. In Monteverde verblijft u in de Cloud Forest Lodge, midden in een prachtig nevelwoud. Wanneer u uit uw raam kijkt ziet u eindeloos groen en dit is dan ook de perfecte omgeving om de jungle te ontdekken.
 Bekijk hier alle geselecteerde hotels

Verken Costa Rica in uw eigen tempo
U reist per comfortabele 4WD huurauto. U kunt stoppen wanneer u wilt om bijvoorbeeld foto's te maken of ergens lekker een kop Costaricaanse koffie te drinken. Een 4WD is een ideale manier om Costa Rica te verkennen!

cr_ind_13d_costa_rica_verde-klein

Het reisprogramma van deze rondreis

San José | Sarapiqui | La Fortuna | Monteverde | Rincón de la Vieja | Samara/Playa Carrillo | San José

 Bekijk hier het uitgebreide dag tot dagprogramma.

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

6 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
Groen Costa Rica met prachtige flora en fauna
Mw. O - Zaandijk
Terug naar boven