Privé rondreis met huurauto Costa Rica Verde

 

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

7 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 07-11-2018

Pura vida zoals ze in Costa Rita zeggen. Natuur op en top.

Wij hebben nog relatief veel extra betaald voor vele excursies. Wij waren ons hier wel van bewust en dit is zeker geen afknapper. Rafting, canope, bird watching, ... gedaan. Allemaal zeer bekwaamde en vriendelijke mensen. Was onze eerste verre reis en is zeker een aanrader. Doe zo veel mogelijk met een gids zodat je niks mist van de natuur. Geniet van het fruit want het is echt heerlijk.

Thijs uit België
6,7
Toegevoegd op: 10-05-2018

Mooi groen land, heel afwisselend, goed om individueel te rijden, wel duur, leuke combi met Panama.

Costa Rica is een mooi groen warm land met heel verschillende landschappen en streken, Vriendelijke behulpzame mensen. Goed individueel te rijden, wegen zijn een stuk beter dan van tevoren verwacht. Let op de vele hoge extra kosten die er tijdens de reis bijkomen voor bezoek aan nationale parken en voor de vele mogelijkheden van activiteiten, raften, ziplinen, hangbruggen, restaurants etc. Neem ruim de tijd om van te voren te kijken wat je wilt doen per plaats en boek eventueel in NL al. Ter plaatse soms al volgeboekt of je kunt pas deelnemen als je volgens reisschema al weer weg moet. Wij hebben een extra dag aan het strand bijgeboekt, zeer tevreden. Ook gecombineerd met 3 extra nachten Panama City, een aanrader en boek 2 van de 4 dagen een gids om je de old-city zelf en de omgeving te laten zien.

AvG - R'dam.
9,0
Toegevoegd op: 07-10-2017

Leuke individuele rondreis met veel natuur

We hebben een erg leuke reis gemaakt door Costa Rica. Wij zijn niet naar Tortuguero geweest. Het nadeel vond ik dat het aan het begin van de reis zit. Als je daar bent geweest heb je 'alles' al gezien en dit hoorde ik ook van een ander stel die er wel heen is geweest. Wij hadden nu elke dag of bij elk ander park weer nieuwe dieren gezien. Er zijn heel veel activiteiten te boeken in de omgeving van de hotels waar we verbleven. Het is niet goedkoop maar zeker de moeite waard, zoals de canopy tour in Monteverde, een boottocht in Sarapqui, een avondwandeling door het regenwoud. We zijn eind sept/begin okt geweest. Dit is in het laagseizoen/regenseizoen. Het voordeel is dat het overal lekker rustig, zoal op de weg, bij de activiteiten en in de accommodaties. Dit was heerlijk. De regen viel me soms wel een beetje tegen, vooral in Monteverde hebben we veel regen gehad en kon het wel uren achter elkaar doorgaan. Maar dit wisten we.

MJ Timmers
8,6
Toegevoegd op: 08-12-2017

Groen Costa Rica met prachtige flora en fauna

Rustig tempo en toch wat zien. Veel tijd voor eigen invulling. Precies wat we zochten. De helft van de vakantie in de regentijd. Ik heb ervan genoten. Niemand wacht op regen op je vakantie maar het hoorde er echt bij. Was niet vervelend en hebben 1 wandeling iets uitgesteld en toen was het weer droog. Mooie foto's gemaakt en veel regenbogen gezien daardoor. Costa Rica was geen cultuur shock en het autorijden is prima zelf te doen. Voor de wegen waren we gewaarschuwd maar hebben echt nog veel asfalt gezien en viel ons erg mee.

M Oosterman-Volkersz
10,0
Toegevoegd op: 05-01-2018

Een gevarieerde reis waarin ruimte is voor veel activiteiten. Prima hotels en korte reisafstanden.

De verlenging in Torteguero is een aanrader. Auto rijden in Costa Rica is veilig en makkelijk. Wij hadden veel baat bij de gps. De hotels bieden een groot aanbod van excursies. Handig is om voor vertrek een keuze te maken wat je waar wilt doen. Op websites van de desbetreffende hotels vind je hier info over. Houd rekening met de bijkomende kosten hierdoor.

8,6
Toegevoegd op: 17-03-2018

Leuke en afwisselende reis door verrassend Costa Rica

We vonden Costa Rica verrassend leuk en met deze reis krijg je op een ontspannen manier een goed beeld van het land. Je rijdt zelf en rijdt door leuke dorpjes en mooie natuur. De reistijden zijn niet te lang (elke x een paar uur) en dat maakt het tot een ontspannen reis. We hebben deze reis in maart 2018 gemaakt en dat is een hele goede periode, ook voor wat betreft het weer. We hebben in totaal een uurtje regen gehad. Het verblijf aan zee (Samara) vonden we vooral erg leuk en sfeervol, maar de hele reis is sowieso de moeite waard. Een aanrader!

8,6
Toegevoegd op: 27-04-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

M Frasunek