Privé rondreis met huurauto Costa Rica Verde

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,3

Gemiddelde beoordeling

4 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 05-01-2018

Een gevarieerde reis waarin ruimte is voor veel activiteiten. Prima hotels en korte reisafstanden.

De verlenging in Torteguero is een aanrader. Auto rijden in Costa Rica is veilig en makkelijk. Wij hadden veel baat bij de gps. De hotels bieden een groot aanbod van excursies. Handig is om voor vertrek een keuze te maken wat je waar wilt doen. Op websites van de desbetreffende hotels vind je hier info over. Houd rekening met de bijkomende kosten hierdoor.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 08-12-2017

Groen Costa Rica met prachtige flora en fauna

Rustig tempo en toch wat zien. Veel tijd voor eigen invulling. Precies wat we zochten. De helft van de vakantie in de regentijd. Ik heb ervan genoten. Niemand wacht op regen op je vakantie maar het hoorde er echt bij. Was niet vervelend en hebben 1 wandeling iets uitgesteld en toen was het weer droog. Mooie foto's gemaakt en veel regenbogen gezien daardoor. Costa Rica was geen cultuur shock en het autorijden is prima zelf te doen. Voor de wegen waren we gewaarschuwd maar hebben echt nog veel asfalt gezien en viel ons erg mee.

Mw. O - Zaandijk
9,0
Toegevoegd op: 07-10-2017

Leuke individuele rondreis met veel natuur

We hebben een erg leuke reis gemaakt door Costa Rica. Wij zijn niet naar Tortuguero geweest. Het nadeel vond ik dat het aan het begin van de reis zit. Als je daar bent geweest heb je 'alles' al gezien en dit hoorde ik ook van een ander stel die er wel heen is geweest. Wij hadden nu elke dag of bij elk ander park weer nieuwe dieren gezien. Er zijn heel veel activiteiten te boeken in de omgeving van de hotels waar we verbleven. Het is niet goedkoop maar zeker de moeite waard, zoals de canopy tour in Monteverde, een boottocht in Sarapqui, een avondwandeling door het regenwoud. We zijn eind sept/begin okt geweest. Dit is in het laagseizoen/regenseizoen. Het voordeel is dat het overal lekker rustig, zoal op de weg, bij de activiteiten en in de accommodaties. Dit was heerlijk. De regen viel me soms wel een beetje tegen, vooral in Monteverde hebben we veel regen gehad en kon het wel uren achter elkaar doorgaan. Maar dit wisten we.

Mw. T - Heerhugowaard
9,5
Toegevoegd op: 26-09-2017

Schitterend land met vriendelijke bevolking waar je je eigen absoluut niet hoeft te vervelen

Wat een prachtig land, vulkanen in Arenal, prachtige regenwouden Sarapique,Rincon de la Vieja zowel voor de rustige als actieve reiziger is er van alles te doen ga zeker en canopy tour doen en de boottocht naar dolfijnen en walvissen in Samara. Ga zeker naar schildpadden Tortugero kijken.De variatie in excursies is enorm en je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Wij hebben zelf rond gereden en dit was echt goed te doen. Je hoeft je eigen niet te vervelen. Wij hebben geslapen in kleinschalige loges

Anoniem
Terug naar boven