16-daagse privé rondreis Costa Rica Original

 

Duik diep in de Costaricaanse jungle met deze off the beaten track reis per huurauto!

Costa Rica, een prachtige bestemming vol met indrukwekkende jungles, watervallen en imposante vulkanen. Het betekent letterlijk 'de rijke kust' en Costa Rica maakt haar naam meer dan waar. Je zult versteld staan van de diversiteit van de wildlife, Costa Rica staat tenslotte bekend om de kleine gekleurde kikkertjes, de voorzichtige luiaard en maar liefst 900 verschillende vogelsoorten!

Gedurende de rondreis ga je echt een beetje 'off the beaten track' ofwel van de gebaande paden af; je bezoekt het La Tigra-gebied in het noorden van het land, evenals Tenorio NP met de prachtig blauw gekleurde Rio Celeste. Tevens verblijf je vlak bij Corcovado NP en in het Savegre-gebied, waar de beroemde quetzal zijn thuis heeft. En wil je toch nét iets meer toeristisch vertier? Plaatsen als Manuel Antonio en La Fortuna zijn nooit heel ver weg van waar je verblijft. 

Typisch Costaricaanse, eco-vriendelijke lodges en hotels
Je overnacht onderweg in echte Costaricaanse accommodaties, dat zullen voornamelijk midden in de natuur gelegen lodges zijn. In Uvita vlak bij de Grote Oceaan verblijf je in een comfortabel 'tented camp' en ben je echt geïntegreerd in de jungle.

Verken Costa Rica in jouw eigen tempo
Je reist per comfortabele 4WD huurauto. Je kunt stoppen wanneer je wilt om bijvoorbeeld foto's te maken of ergens lekker een kop Costaricaanse koffie te drinken. Een 4WD is een ideale manier om Costa Rica te verkennen!

 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit