17-daagse privé rondreis Fantastisch Costa Rica

 

Afwisselende rondreis per shuttlebus langs de hoogtepunten van Costa Rica

Reizen per shuttlebus
Als je niet wilt of kunt autorijden is dit een fantastische rondreis voor jou! Heel gemakkelijk en comfortabel reis je met shuttlebussen door Costa Rica. Je wordt bij je accommodatie opgehaald en als je op je volgende bestemming bent, weer bij de nieuwe accommodatie afgezet. Alle vervoerstrajecten zijn voor je geregeld! In San José word je op dag 2 opgehaald en naar het kantoor van ons lokale agentschap gebracht, onder het genot van een kopje koffie of thee wordt de reis door Costa Rica met je doorgenomen. De medewerkers op kantoor leggen uit hoe het vervoer per shuttlebus voor je is geregeld, je krijgt leuke tips voor onderweg en je kunt er alle vragen stellen die je hebt over de reis!

Wat ga je zien
Deze reis zit vol hoogtepunten! Je begint de reis in de hoofdstad San José, hierna reis je naar wellicht het mooiste nationale park van Costa Rica: Tortuguero. Vervolgens ga je op weg naar Cahuita aan de Atlantische kust, hierna wisselen de prachte parken La Fortuna, Monteverde en Rincón de la Vieja elkaar af op je route. Elk met een eigen karakter, je ziet vulkanen, modderpoelen, schitterende watervallen en je zult versteld staan van de flora en fauna die je tijdens deze rondreis ziet. Aan het eind van de reis heb je aan de Pacifische kust de gelegenheid om te relaxen aan het strand. 

Diverse excursies zijn inbegrepen
Tijdens je reis door het fascinerende Costa Rica hebben wij alvast diverse excursie voor je geregeld, zo ga je o.a. in Tortuguero een prachtige boottocht maken en een wandeling onder begeleiding van een gids, in La Fortuna maak je een schitterende hangbruggen tocht en in Rincón de la Vieja maak je onder begeleiding van een ervaren gids een prachtige wandeling. 

Authentieke, sfeervolle hotels en lodges
Gedurende de reis overnacht je in typisch Costaricaanse accommodaties. Dit houdt in dat je in eco vriendelijke hotels overnacht, veelal op prachtige locaties gelegen.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit