Privé rondreis met huurauto Costa Rica Compleet

Tortuguero, La Fortuna, Rincón, Sámara, Manuel Antonio: alle hoogtepunten van Costa Rica in één reis

De privé rondereis begint in de hoofdstad San JoséHet mooie Costa Rica is rijk aan nationale parken, nevelwouden, vulkanen en een schitterende flora en fauna. Tijdens deze complete reis ontdekt u alle aspecten van dit prachtige land. U bezoekt bijvoorbeeld het indrukwekkende natuurreservaat Tortuguero. Hier kunt u met een kano stilletjes door het water varen op zoek naar de vele wilde dieren in de omgeving, u vindt hier aapjes, leguanen en meer soorten vogels dan u kunt tellen.

De nevelwouden van Rincón de la Vieja bieden weer een heel andere schoonheid. In de bossen tegen de vulkaan vindt u verschillende diersoorten en kunt u vulkanische activiteiten waarnemen. Het gebied rond de vulkaan is een typisch voorbeeld van een vulkanisch gebied, u vindt hier onder andere zwavelhoudende lagunes, geisers en schitterende watervallen.
 Bekijk hier de rest van het programma

Authentieke, sfeervolle hotels en lodges
Gedurende uw reis overnacht u in typisch Costa Ricaanse accommodaties. Dit houdt in dat u in eco vriendelijke hotels overnacht, veelal op prachtige locaties gelegen. Een goed voorbeeld is onze lodge in Tortuguero, ideaal gelegen midden in de jungle en omgeven door indrukwekkende flora en fauna. 
 Bekijk hier de geselecteerde hotels

Verken Costa Rica in uw eigen tempo
U beschikt tijdens de reis over een comfortabele 4WD huurauto. Voor een bestemming zoals Costa Rica is dat de perfecte manier van reizen, wilt u een ergens een foto van maken? Of een heerlijke kop Costa Ricaanse koffie drinken? Met uw 4WD kunt u stoppen waar u wilt en uw eigen reistempo bepalen.

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

25 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
Costa Rica: DOEN!
Dhr. W - Leiderdorp
Wandel over de wankele hangbruggen door het Arenal National Park. Een combinatie van avontuur en natuur.
Terug naar boven