Privé rondreis diverse vervoerstypes Afwisselend Panama & Costa Rica

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,8

Gemiddelde beoordeling

3 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 14-01-2019

Prachtige ontdekkiingsreis door Panama en Costa Rica

Intensieve kennismaking met Panama en Costa Rica; de verplaatsingen zijn een leuk onderdeel van de reis, goede balans tussen inspanning en ontspanning

7,3
Toegevoegd op: 17-12-2018

Mooie reis, die die moeite waard is

Panama City: check zeker de rooftopsbars in Casco Viejo. zet de Uber app op je telefoon zodat je makkelijk vervoer kan regelen (kost vrij weinig; zon 4 dollar voor een tripje door de stad) Boquete: De koffie tour die het hotel aanbiedt is erg leuk Dominical: Leuke surf bestemmingen (overigen in de hele reis) San Jose: Vlak naast het hotel is een tank station waar je je huurwagen kan aftanken Tortuguero: wij konden pasgeboren schildpadden zien. Mocht je nog een keer naar het dorpje willen dan kan je dat altijd vragen bij je guide. Je kan dan met de andere tour mee. Puerto Viejo: Caribeans chocolate tour is aan te raden; onbeperkt chocolade proeven en het hele proces zien! dit is naast (!) azania. Bocas: Huur een fiets en verken de stranden aan de rechterkant van het eiland. (playa punch en bluff) zeer rustige (surf) stranden maar als je oplet kan je er zeker ook zwemmen. Let wel op de stroming.

RPD
7,0
Toegevoegd op: 05-10-2018

Een reis door twee bijzondere landen, fantastisch is geregeld en gidsen hun naam eer aan doen.

Scooter huren bij Boquete, het dorp is klein Meen scooter kan je de koffieplantages, waaronder de beroemde Geishaplantage;zien en een waterval. Bij " Sodas" plaatselijke eetgelegenheden etc. Metrokaartje kopen in Panamastad: schoner, sneller en goedkopen dan een taxi Het oude gedeelte van Panamastad bezoeken Aan "meet en Greet " tafels in restaurants gaan zitte. Je komt daarbij aan de praat met allerlei mensen. Is erg leuk en leerzaam.

Mevrouw Greven Zwolle