Privé rondreis diverse vervoerstypes Afwisselend Panama & Costa Rica

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6
Toegevoegd op: 26-11-2017

Een prachtige afwisselende natuurreis.

Fantastische afwisselende reis, met zeer goede lokale vertegenwoordiger. Let op bij de grens, daar wordt je aan je lot overgelaten. En als je dan de autoverhuurder niet kunt vinden.... Let goed op welke hotels worden aangehouden, sommige zijn ronduit niets/smerig. Ontbijten over het algemeen erg summier.

Dhr. D - Berkel En Rodenrijs
9,0
Toegevoegd op: 30-07-2017

Reiservaring geheel conform de reisbeschrijving!

-Dag minder in Boquete en Tortuguero zou beter zijn. -Dag langer in San Jose en Panama City op terugreis zou beter zijn. -Hotel in Tortuguero viel tegen, was zonder airco en dus extreem benauwd. -Jammer dat Tortuguero geen tot weinig facilteiten heeft op het complex waar je bv in d avonduren activiteiten kan doen als vermaak.

Dhr. B - Barendrecht
5,2
Toegevoegd op: 05-03-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 03-03-2017

complete rondreis voor natuurliefhebbers onder- en boven water

Excursie naar een koffieboer in Boquete was heel er leuk Op de weg van Puerto Limon naar Cahuita bevindt zich nabij Penshurts een luiaardsanctuary. De enige in Costa Rica. Hier kun je luiaards van dichtbij bekijken en geven biologen uitleg over het doen en laten van deze misterieuze dieren. Na afloop een boottochtje over de lokale kanaaltjes. NB. Alleen in de ochtenduren geopend. Op wandelingen door de natuurparken van Carara en Cahuita hebben we veel wilde en voor ons bijzondere dieren aangetroffen. Deze dieren in deze parken waren nog niet gedomesticeerd zoals de dieren in "Manuel Antonio" .

Dhr. van S - Krewerd
Terug naar boven