3

Privé rondreizen in Costa Rica

Fly drive Costa Rica – Geniet van de natuur

Wil je in je eigen reistempo de fascinerende natuur van Costa Rica ontdekken? En dan ook nog met je eigen reisgezelschap? Een fly & drive naar Costa Rica biedt hier de uitgelezen kans voor. Wij regelen de vluchten, de overnachtingen en een huurauto. En bij een fly and drive horen ook de excursies om het land goed te leren kennen. Geniet van de fantastische natuur, de bijzondere dieren en de cultuur die dit land te bieden heeft.

Op avontuur in de jungle

Wie weleens in Costa Rica geweest is, zal het zeggen: bijna nergens is zulke mooie natuur te vinden. Een fly en drive naar Costa Rica brengt je naar de hoogtepunten van dit land. We hebben verschillende routes samengesteld voor de fly en drive, zodat je zelf kunt kiezen wat je het meeste aanspreekt. Voor ieder is er wat wils in ons aanbod te vinden. Ook speciaal samengestelde reizen voor gezinnen bijvoorbeeld met extra leuke activiteiten voor het hele gezin.

Een aantal hoogtepunten

Hoe de invulling van een fly drive naar Costa Rica eruit kan zien? Bekijk de bijzondere Arenal vulkaan met de wolken om de vulkaantop. Rijd vervolgens door naar de Rincon de la Vieja, een natuurgebied met bijzondere vulkanische verschijnselen zoals heetwaterbronnen, modderpoelen maar ook prachtige watervallen. Ga op zoek naar de kleine, gekleurde kikkertjes, de luiaards en meet dan 900 verschillende vogelsoorten! Costa Rica heeft zoveel wildlife!

Beleving en comfort

Wij zorgen voor de optimale combinatie tussen beleving en comfort voor de fly and drive naar Costa Rica. We regelen een comfortabele huurauto en comfortabele plekken om te overnachten zodat je goed kunt bijkomen van al het moois dat je gezien hebt. Dus wacht niet langer, bekijk de mooie routes en boek een fly drive naar Costa Rica. Genieten ga je sowieso!