Privé rondreizen in Costa Rica

Geniet van de prachtige natuur in Tortuguero National Park, bij de Arenal vulkaan, van de nevelwouden en de rijke dierenwereld.
U overnacht in comfortabele Costa Ricaanse hotels en lodges, inclusief ontbijt.
Onze Nederlandssprekende lokale partner staat 24/7 voor u klaar. Wij bieden de mogelijkheid om uw reis te upgraden en zelf aan te passen.
4WD huurauto en veel bijzondere excursies bij de prijs inbegrepen.

6

Privé rondreizen in Costa Rica

Individuele rondreis Costa Rica – Ontdek dit land vol prachtige natuur

Mensen die al eens in Costa Rica geweest zijn, geven bijna allemaal aan dat dit een van de meest bijzondere reizen is, en dat is natuurlijk niet voor niets zo. Tijdens een individuele rondreis naar Costa Rica zult u dit zelf ervaren. Bent u een natuurliefhebber? Dan komt u tijdens de privé rondreis in Costa Rica ogen tekort. Een belevenis vol natuur, met ongerept regenwoud en vele bijzondere dieren.

Privé rondreis Costa Rica: meerdere routes

Wij bieden verschillende individuele rondreizen naar Costa Rica, met verschillende routes. Ook combinatiereizen met bijvoorbeeld Panama en Nicaragua. Kies zelf de route die het beste bij uw wensen past. Tijdens de rondreis in Costa Rica bezoekt u de hoogtepunten individueel en dus in uw eigen tempo. Verder hebben wij het nodige vervoer geregeld zoals een huurauto en/of privé transfer. En ook de overnachtingen en veel excursies zijn allemaal geregeld.

Een ontdekkingstocht in dit bijzondere land

Van vulkanen tot tropische bossen en stranden, het is allemaal onderdeel van de privé rondreizen in Costa Rica. U verblijft daarbij in typisch kleinschalige Costa Ricaanse lodges en hotels wat de ervaring compleet maakt. Een reis die wij iedereen kunnen aanbevelen! En als u liever met een groep wilt reizen, kunt u kijken bij onze groepsrondreizen naar Costa Rica, de single reizen naar Costa Rica of de speciaal samengestelde familiereizen naar Costa Rica.