Puerto Viejo de Sarapiqui

Sarapiquis Rainforest Lodge

Gasten in de Sarapiquí Rainforest Lodge zullen de mysteries van het regenwoud ontdekken terwijl zij verblijven in één van de meest comfortabele accommodaties van Sarapiquí. Je kan hier genieten van de enorme botanische tuin of het unieke archeologische park met museum “Alma Ata”. Het complex ligt aan een 330 hectare groot ecologisch natuurreservaat.

Deze lodge is ontstaan uit het idee om ecotoerisme te combineren met voorlichting, onderzoek en ontwikkeling van het regenwoud. In het centrale gebouw bevindt zich de lobby, bar en het restaurant. Maaltijden worden vaak aangeboden in buffetvorm, gebaseerd op de lokale keuken met verse ingrediënten. Vanuit het restaurant zie je vele kleuren vogels voorbij vliegen.

Midden in de weelderige tuinen van deze ecolodge liggen de slaapcomplexen. De meeste kamers hebben een prachtig uitzicht op het regenwoud. De kamers zijn gebouwd en ingericht met veel natuurlijke materialen en beschikken over comfortabele bedden, privébadkamer, ventilator en een zitje.

Aandachtspunten

  • Onze accommodaties worden tweemaal per jaar door ons persoonlijk bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit
  • De getoonde hotels voor deze reis zijn onder voorbehoud. Je verblijft mogelijk in een gelijkwaardig alternatief.
  • Bij de reisbescheiden ontvang je de definitieve hotellijst.