Groepsrondreis Natuurlijk Costa Rica All-In (t/m maart 2018)

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in La Fortuna

 • Baldi Hot Springs

  USD 35,- p.p.

  Bezoek aan de grote heetwaterbronnen van Baldi. De verschillende baden worden op natuurlijke wijze verwarmd door de Arenal vulkaan en hebben allemaal een andere temperatuur. Bij helder weer heeft u uitzicht op de Arenal vulkaan.

Optionele excursies in Manuel Antonio / Quepos

 • Kayaking

  USD 65,- p.p.

  Kayakken op een mooie brakwater riviermonding, waarbij landschap, vogels en eventuele krokodillen aan u voorbij trekken. Ervaring is niet noodzakelijk. De tour is inclusief transfers en lunch.

 • Rafting

  USD 85,- p.p.

  Raften op de Savegre of de Naranjo rivier. In rubberboten neemt u de stroomversnellingen op één van deze snelstromende rivieren (klasse 3/4). Onderweg is er tijd om van de bijzondere natuur die de rivieren omzoomt te genieten. Deze spectaculaire tocht is inclusief goede begeleiding, ontbijt, lunch op de rivieroever en transfers.

 • Zeilboot Cruise

  USD 75,- p.p.

  Een absolute aanrader! U gaat met een catamaran of zeilboot de zee op. Inclusief diner bij zonsondergang, onbeperkte hoeveelheid drankjes, snorkelen en dolfijnen kijken! Naar gelang de weersomstandigheden kan de cruise uitgevoerd worden in de ochtend met lunch inclusief. (in september en oktober kan het voorkomen dat de boot niet of zeer vroeg vertrekt ivm weersomstandigheden).

Optionele excursies in N.P. Palo Verde

 • Boottocht Bebedero

  USD 35,- p.p.

  Deze excursie omvat een boottocht op de rivier de Bebedero. Tijdens deze tocht zult u vele apen, leguanen, hele grote krokodillen (indrukwekkend!), basilisken en vele watervogels spotten. De toer is inclusief koffie bij op- en uitstap. Deze tocht is enkel te boeken indien u in Hacienda La Pacifica verblijft.

 • Landgoedtocht

  USD 35 - 40,- p.p.

  Een schitterende tocht per paard (circa twee uur) over het landgoed van la Ensenada. De tocht gaat langs een lagune en zoutpannen naar een uitzichtpunt over de Golf van Nicoya. Onderweg ziet u mogelijk krokodillen, apen, leguanen en vele vogels. Deze tocht is enkel te boeken indien u in Hacienda La Ensenada verblijft.

  Minimaal 4 deelnemers.

  Prijs 4 tot 7 deelnemers: USD 40,- per persoon.
  Prijs vanaf 8 deelnemers: USD 35,- per persoon.

Optionele excursies in Rincón de la Vieja

 • Canopy Tour

  v.a. USD 45,- p.p.

  Een spectaculaire tour! Onder begeleiding zweeft u van platform naar platform dwars door de jungle. Onderweg kunt u apen tegen komen en geniet u van het prachtige uitzicht. Spectaculair!

  De prijzen van de excursie verschillen per accommodatie:
  Buena Vista Lodge:
  De Canopy tour bij de Buena Vista Lodge heeft 10 kabels. Met heupharnas, handschoenen aan en helm op, loopt u eerst 15 minuten om bij het eerste platform te komen. Daar krijgt u de instructies en gaat de tour van start onder goede begeleiding van meerdere lokale gidsen.
  Prijs: ca. USD 45,- p.p.

  Cañon de la Vieja Lodge
  Bij deze lodge hebben ze een hele mooie canopy tour, die meerdere malen over de kloof slingert. U komt zelfs een keer bijna door het restaurant van de lodge. Spectaculair! Ook deze tour is onder goede begeleiding van meerdere lokale gidsen.
  Prijs: ca. USD 40,- p.p.

 • Nationaal Park Rincon de la Vieja

  v.a. USD 15,- p.p.

  Entreegeld voor het Nationale Park Rincon de la Vieja.
  LET OP! Het park is op maandag gesloten!

  Indien u verblijft in de Buena Vista Lodge zijn de kosten circa USD 30,- p.p. inclusief transport en lunch.

Optionele excursies in Sámara

 • Schildpaddentour (leggen van de eieren)

  USD 45,- p.p.

  In de periode juli en oktober komen er vele zeeschildpadden aan land (Playa Camaronal) om hun eieren te leggen. Ook in de maanden hierna heeft u hierop nog kans.

  Minimaal 8 personen

Optionele excursies in Tortuguero

 • Schildpaddentour

  USD 40,- p.p.

  De schildpaddentour wordt alleen uitgevoerd in de maanden juli tot oktober. In deze periode kunt u onder begeleiding van een gids bewonderen hoe de reuzenschildpadden hun eieren leggen. Foto's en video-opnamen maken zijn niet toegestaan, donkere kleding vereist.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven