Groepsrondreis Natuurlijk Costa Rica All-In (t/m maart 2018)

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

21 reizigers beoordelen deze reis met een:

4,8
Toegevoegd op: 08-03-2018

De 4 bultrugwalvissen die we tijdens de dolfijnenboottocht zagen zijn onvergetelijk

Met deze reis krijg je een goede indruk van de grote verschillen in klimaatgebieden in Costa Rica. De rijkdom aan soorten is geweldig en pal naast de resorts fladderen de meest exotische vogels rond, waaronder kolobri's.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 06-03-2018

Een fantastische reis ,veel gezien ,prachtig land,mooie fauna

Mw. W - Den Haag
10,0
Toegevoegd op: 05-03-2018

een aanbeveling voor andere natuurliefhebbers

Dhr. B - Amsterdam
9,5
Toegevoegd op: 04-03-2018

De mooiste reis die ik ooit heb gemaakt

Dhr. K - Gouda
6,7
Toegevoegd op: 03-12-2017

Costa Rica, een verrassend mooi land!

Costa Rica is een absolute aanrader voor natuurliefhebbers! Een gids tijdens de wandelingen is zeker een meerwaarde om extra veel dieren te spotten. De All-In reis is een goede formule om op een ontspannen manier ten volle te genieten. "Pura Vida" voor ons mede dankzij het aangename gezelschap, de fijne groepssfeer.

Anoniem
5,2
Toegevoegd op: 01-12-2017

Prachtige, bijzondere reis.

Prachtige, bijzondere reis. All-in was (helaas) niet zoals verwacht. De consumpties zoals beschreven in reisgegevens waren zeker niet altijd inbegrepen. De koffie/thee of fruitsap die gratis waren, waren dit voor ALLE gasten die in het hotel/lodge verbleven. Anders dienden wij deze achteraf af te rekenen. De prachtige, optionele excursies waren buitensporig hoog van prijs (ten opzichte van plaatselijke aanbieders). Bezoeken aan NP dienen o.i. standaard in de reis te zitten. Enkel indien men dan kan blijven in hotel/lodge, mag er m.i. een optionele excursie worden aangeboden, zodat men niet bij de entree van bijv. een NP moet wachten op de groep. Een optionele excursie op een reisdag is geen goede zaak. Lodges van Ensenada waren niet zo schoon. Het aangeboden eten was ook niet van erg hoge kwaliteit. Twee maal hetzelfde warme eten. De ligging was wel weer geweldig. Helaas heeft FOX voor deze reis gekozen voor United Airlines. Slecht.

Mw. V - Landgraaf
8,1
Toegevoegd op: 01-12-2017

Een geweldige reis waar je kennis maakt met de verschillende landschappen en dieren van Costa Rica

Deze reis is zonder twijfel de moeite waard; zeker voor natuur- en dierliefhebbers. Tijdens de busrit, verblijven en excursies maak je kennis met de verschillende landschappen en klimaten in Costa Rica en de bijbehorende flora en fauna. Elk gebied heeft iets anders te bieden, zowel qua natuur als klimaat, en dat maakt deze reis zo bijzonder. We hebben enorm genoten van de vriendelijkheid van de mensen, het lekkere eten en de goed georganiseerde excursies (zowel inclusief als optioneel). Daarnaast vormde reisleider Pieter een bron van informatie en zorgde chauffeur Gerardo ervoor dat we altijd veilig op de plaats van bestemming aankwamen. Tip: ga waar mogelijk ook zelf op ontdekkingstocht, bijvoorbeeld in en rondom de tuinen van de hotels en lodges. De natuur is wat dat betreft overal, dus zorg dat je optimaal profiteert!

Mw. K - Reuver
10,0
Toegevoegd op: 02-10-2017

Een paradijs voor de natuurliefhebbers

We hebben weer genoten van een fantastische vakantie in een prachtig land met een leuke groep mensen en goede reisleider Bertus. De ongerepte natuur was indrukwekkend, die we al wandelend en vanaf het water hebben mogen ontdekken, een must voor de natuurliefhebber.

Dhr. V - Bedum
10,0
Toegevoegd op: 02-10-2017

Een reis vol variatie

Een prachtig land, een gevarieerd programma, naast de inbegrepen excursies veel optionele excursies. Lunch en diner inbegrepen is goed bevallen.

Mw. S - Kessel
10,0
Toegevoegd op: 21-09-2017

geweldig

Mw. K - Helmond
Terug naar boven