Groepsrondreis Costa Rica & Nicaragua (t/m 2017)

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

19 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 04-12-2017

Een reis met mooie natuur en koloniale steden, Nicaragua verrassend culinair en goede hygiëne.

Costa Rica is een land met mooie natuur en vulkanen, evenals Nicaragua, maar dit land heeft ook nog koloniale steden. Deze reis geeft een ontspannen gevoel, dat ook door het karakter van de bevolking wordt gecreëerd. Nicaragua is het armste land van Midden Amerika, maar is desondanks culinair verrassend en de mensen zijn erg hygiënisch. Ook over geldzaken hoef je je geen zorgen te maken, je kunt daar zowel met het lokale geld als US-dollars betalen en pinnen, het is niet nodig om vanuit Nederland US-dollars mee te nemen, en ook met creditcards kun je over het algemeen makkelijk betalen. Deze reis is een aanrader als je op zoek bent naar een mooie en onbezorgde vakantie.

Dhr. M - Tiel
7,6
Toegevoegd op: 03-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 05-11-2017

Prachtige reis door twee bijzondere landen!

Door de combinatie van twee bijzondere landen was het een afwisselde reis.Costa Rica is een land met prachtige natuur. Nicaracua is een stuk authentieker (en goedkoper) dan Costa Rica. Het heeft veel leuke steden met mooie straatjes en huizen. Verwacht tijdens deze reis niet dat je veel grote dieren ziet: de natuur laat zich niet regisseren. Wij hebben het geluk gehad een actieve luiaard en veel schildpadden gezien te hebben. Het is een reis waar je de mogelijkheid hebt om veel actieve excursies te doen; het raften en het beklimmen en afdalen van de Cerro Negro (zwarte vulkaan) waren hoogtepunten tijdens de reis. De reisleider kan je er prima over informeren. Reisleider Dirk maakte echte onderdeel uit van de groep. Hij wist bijzonder veel over beide landen, de natuur, sprak vloeiend Spaans en was gewoon een aardige vent. In vergelijking met reizen in Azië heeft deze reis veel vrije tijd. Ook zijn relatief veel excursies niet inbegrepen.

Dhr. B - Eersel
8,6
Toegevoegd op: 02-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. B - Boskoop
10,0
Toegevoegd op: 02-10-2017

Een fantastische, afwisselende reis van natuur en cultuur.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 01-10-2017

Een geweldige ervaring om deze twee landen te bezoeken.

Mw. K - Borger
8,1
Toegevoegd op: 01-10-2017

Mooie mix van natuur en cultuur

Een mooie reis, goede mix van natuur en cultuur! Rustig reistempo voor iedereen goed te doen! Onze persoonlijke hoogtepunten waren de Canopy tour in Monteverde, schildpadden excursie in San Juan del Sur, en de actieve Masaya vulkaan! Goed dat fox in 2018 Esteli eruit heeft gehaald en dag langer in Granada blijft, dit was ons enige minpuntje! Hier is echt weinig te belegen! Dankzij Dirk de reisleider hebben we weer een mooie reis gemaakt en mooie herinneringen!

Mw. B - Weert
8,6
Toegevoegd op: 24-08-2017

Geweldige reis, een prachtige combinatie van natuur en cultuur!

Mw. V - Veenendaal
8,6
Toegevoegd op: 18-08-2017

zeer gevarieerde reis met natuur, cultuur en avontuur en een ttop reisleider: Deborah bedankt!

de reis door costa rica en nicaragua is zeer gevarieerd met natuur, cultuur en avontuur in het programma. we hadden met Deborah een van de allerbeste reisleiders, die niet alleen veel vertelde over de landen, zich inzette voor alle logistiek uitdagingen en voldoende oog had voor de sociale groepsaspecten. helemaal top!

Dhr. D - Beuningen
7,6
Toegevoegd op: 14-08-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. V - Panningen
Terug naar boven