Dé ultieme bestemming voor natuurliefhebbers

Costa Rica

Costa Rica Groepsreizen

14-daagse familie groepsreis Boomslingeren als Tarzan

Vertrek: 24-04-2017

Martine & Sam
03-12-2016 - 14:54 uur
Hallo allemaal!

Ben erg benieuwd naar de deelnemers van de groep van de familiereis naar Costa Rica in de meivakantie volgend jaar. Misschien leuk om elkaar voor te stellen?

Mijn zoontje Sam(6 jaar) en ik wonen in Maastricht en hebben een optie genomen op deze reis die we hoogstwaarschijnlijk maandag gaan confirmeren.
We hebben samen al veel gereisd (Brazilie, Curacao, Marokko en diverse Europese bestemmingen) en willen naar Costa Rica gaan vanwege alle (roof)vogels en dieren waar Sam zo dol op is (en ik ook)
8 jaar geleden heb ik een rondreis gemaakt naar Costa Rica in combinatie met Panama en had er goede herinneringen aan. Dus verwacht dat deze reis prachtige ontmoetingen met de natuur & dierenwereld gaan opleveren.

We kijken ernaar uit!

Tot ,mails! Groetjes, Martine & Sam
Er zijn 1 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 1
RE: Martine & Sam
22-02-2017 - 16:13 uur
Hallo allemaal, beginnen jullie je ondertussen ook te verheugen op de reis eind april? Nog 8 weken voor vertrek; wij zijn ondertussen wat foto's aan het bekijken van een eerdere reis en in reisgidsen.
We zijn benieuwd naar de medereizigers! Tot mails of tot ziens op Schiphol!
Wij overnachten al een nachtje van te voren, aangezien we vanuit Maastricht reizen
Groetjes, Martine & Sam

Rondreis Costa Rica - Maak een groepsreis door de mooiste natuur

Wat is het land met de mooiste natuur? Wij zouden uit eigen ervaring zeker Costa Rica zeggen. Dit is de ultieme bestemming voor natuurliefhebbers. Een rondreis door Costa Rica zorgt ervoor dat u dit met eigen ogen zult zien. Een verrassende bestemming met een variatie aan natuur. Maar ook een rijke dierenwereld met leguanen en gifkikkers en heerlijk eten. Een Costa Rica rondreis is een grote belevenis.  

Boomslingeren als Tarzan

Altijd al willen boomslingeren als Tarzan? Tijdens een groepsreis in Costa Rica kan het. Dit noemt men ook wel een canopy tour. Er is een speciale groepsreis de hele familie met zo'n canopy tour, want jong en oud zal dit leuk vinden. Daarnaast is het mogelijk om te raften over de Sarapiqui rivier en te roetsjen door de jungle van een spectaculaire waterglijbaan. Een actieve groepsrondreis in Costa Rica, waarbij u de natuur in al haar pracht zal ervaren.

Meer rondreizen in Costa Rica

Maar ook een minder actieve groepsreis in Costa Rica is mogelijk. Een rondreis langs de vulkanen, stranden en nevelwouden. Er is zelfs een rondreis in Costa Rica met een bezoek aan een spa, modder- en thermaalbaden! En wij zorgen natuurlijk ook voor comfortabele hotels zodat u goed kunt uitrusten tijdens de Costa Rica. Diverse excursies zijn inbegrepen en wij bieden altijd de keuze uit een aantal optionele excursies. De keuze voor een dag of dagdeel rust is dus ook mogelijk.

Wanneer naar Costa Rica?

Maar wat is nu de beste reistijd voor een rondreis in Costa Rica? Costa Rica heeft een tropisch klimaat en er is eigenlijk het hele jaar door kans op een tropische bui. Om de meeste buiten echt te vermijden kunt u het beste voor de maanden december tot en met april kiezen. Tip: van juli tot oktober is het legseizoen van de schildpadden in Tortuguero, waarbij duizenden schildpadden 's avonds op het strand komen. Een mooi schouwspel!

Ga met ons mee naar de mooiste natuur

Onze deskundige Nederlandssprekende reisleider neemt u mee naar de mooie plekjes van Costa Rica. Laat u verbazen door de prachtige natuur en de rijke dierenwereld. Kies voor een groepsreis in Costa Rica of ga voor een individuele rondreis of single groepsreis, het kan allemaal!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven