Dé ultieme bestemming voor natuurliefhebbers

Costa Rica

Costa Rica Groepsreizen

17-daagse groepsrondreis Natuurlijk Costa Rica

Vertrek: 06-06-2016

Amanda
19-03-2016 - 14:07 uur
Hallo,
Wij zijn Amanda (26) en Leonie (31) en vertrekken op 6 juni naar Costa Rica. Wie gaan er nog meer mee?
Er zijn 8 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 8
RE: Amanda
29-05-2016 - 10:14 uur
Hallo reisgenoten,

Iedereen al klaar voor de reis. Nog maar 8 dagen. Wij komen trouwens ook uit Friesland, maar ik woon momenteel in Zwitserland. Effe de laatste spullen pakken en dan gaan we beginnen aan een leuk avondtuur
RE: Amanda
29-05-2016 - 10:14 uur
Hallo reisgenoten,

Iedereen al klaar voor de reis. Nog maar 8 dagen. Wij komen trouwens ook uit Friesland, maar ik woon momenteel in Zwitserland. Effe de laatste spullen pakken en dan gaan we beginnen aan een leuk avondtuur
RE: janny
02-05-2016 - 13:09 uur
Dag reisgenoten
Ik ben Janny (65) en ga samen met mijn zoon Maurice (39) deze reis maken. Wij komen allebei uit Friesland. Dit wordt onze 3e reis met Fox. Het bevalt dus goed. Ook wij hebben geen verlenging geboekt . Mijn ervaring is dat je geen omkijken hebt naar de koffers als je een tussen stop hebt. Dus laten we hopen dat het in Amerika ook goed gaat. Het gaat nu snel dus de voorbereidingen zijn in volle gang gezet. Het wordt vast een gezellige reis en het zou inderdaad leuk zijn als we elkaar op Schiphol of anders Houston ontmoeten.
RE: Mark
03-04-2016 - 10:15 uur
Hallo Amanda,

laten we hopen dat die Amerikanen het ook zo doen, het blijft een gezeul met koffers. Ik kom uit Gilze en ben 53 jaar. Dit wordt mijn tweede reis met Fox na goede ervaringen op Cuba, en heb er vertrouwen in dat het ook nu weer een goede reis gaat worden. Ik doe mijn voorbereidingen zoals me door reisgidsen heenwerken en zo.

Mvg

Mark
RE: Amanda
03-04-2016 - 09:22 uur
Hallo Mark,

Ik hen geen ervaring in Houston, maar in Europa wordt het bagage automatisch naar volgende vliegtuig gebracht. We moeten wel langs de douane in Amerika, maar hier Is een aparte rij voor als je overstapt. (ervaring New York).
Hoe oud ben jij en waar kom je vandaan? Ik kom uit Zwitserland en mijn zus uit Friesland.

Groetjes amanda
RE: Mark
02-04-2016 - 22:11 uur
Hallo Amanda,

Ik ben de 1 deelnemer per boeking die je in de groepsinfo kan zien. Ook ik heb niet extra bijgeboekt, mijn ervaring is dat ik na tweeenhalve week toch graag naar huis wil.
Heeft iemand ervaring met een tussenlanding op Houston en met dezelfde maatschappij weer verder, hoe het dan geregeld is met de bagage en zo?


Groet

Mark
RE: Amanda
02-04-2016 - 13:40 uur
Hallo allemaal.

Het is inderdaad leuk om andere te ontmoeten. Hebben jullie nog een verlenging geboekt. Wij namelijk niet.
RE: Mark
02-04-2016 - 07:34 uur
Hallo,

ik ben Mark, en ga ook met deze reis mee. Een kleine 2 maanden vanaf nu, dus de voorbereidingen lopen op volle toeren.
Het lijkt mij prettig om vooraf al mede reizigers te leren kennen, het wordt toch lang daar op Houston.

Rondreis Costa Rica - Maak een groepsreis door de mooiste natuur

Wat is het land met de mooiste natuur? Wij zouden uit eigen ervaring zeker Costa Rica zeggen. Dit is de ultieme bestemming voor natuurliefhebbers. Een rondreis door Costa Rica zorgt ervoor dat u dit met eigen ogen zult zien. Een verrassende bestemming met een variatie aan natuur. Maar ook een rijke dierenwereld met leguanen en gifkikkers en heerlijk eten. Een Costa Rica rondreis is een grote belevenis.  

Boomslingeren als Tarzan

Altijd al willen boomslingeren als Tarzan? Tijdens een groepsreis in Costa Rica kan het. Dit noemt men ook wel een canopy tour. Er is een speciale groepsreis de hele familie met zo'n canopy tour, want jong en oud zal dit leuk vinden. Daarnaast is het mogelijk om te raften over de Sarapiqui rivier en te roetsjen door de jungle van een spectaculaire waterglijbaan. Een actieve groepsrondreis in Costa Rica, waarbij u de natuur in al haar pracht zal ervaren.

Meer rondreizen in Costa Rica

Maar ook een minder actieve groepsreis in Costa Rica is mogelijk. Een rondreis langs de vulkanen, stranden en nevelwouden. Er is zelfs een rondreis in Costa Rica met een bezoek aan een spa, modder- en thermaalbaden! En wij zorgen natuurlijk ook voor comfortabele hotels zodat u goed kunt uitrusten tijdens de Costa Rica. Diverse excursies zijn inbegrepen en wij bieden altijd de keuze uit een aantal optionele excursies. De keuze voor een dag of dagdeel rust is dus ook mogelijk.

Wanneer naar Costa Rica?

Maar wat is nu de beste reistijd voor een rondreis in Costa Rica? Costa Rica heeft een tropisch klimaat en er is eigenlijk het hele jaar door kans op een tropische bui. Om de meeste buiten echt te vermijden kunt u het beste voor de maanden december tot en met april kiezen. Tip: van juli tot oktober is het legseizoen van de schildpadden in Tortuguero, waarbij duizenden schildpadden 's avonds op het strand komen. Een mooi schouwspel!

Ga met ons mee naar de mooiste natuur

Onze deskundige Nederlandssprekende reisleider neemt u mee naar de mooie plekjes van Costa Rica. Laat u verbazen door de prachtige natuur en de rijke dierenwereld. Kies voor een groepsreis in Costa Rica of ga voor een individuele rondreis of single groepsreis, het kan allemaal!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven