Dé ultieme bestemming voor natuurliefhebbers

Costa Rica

Costa Rica Groepsreizen

17-daagse groepsrondreis Natuurlijk Costa Rica

Vertrek: 03-10-2016

Jaap en Adriënne
03-08-2016 - 14:31 uur
Beste Costa Rica reisgenoten,

wij, Adriënne en Jaap, zijn nieuwsgierig wie er nog meer mee gaan op deze mooie rondreis van 3 okt.
Helaas gaat de reisinformatiedag van eind September niet meer door, anders hadden we dan al een eerste contact met elkaar kunnen maken en wat informatie / ervaringen kunnen delen met elkaar.
Voor ons gaat dit de derde rondreis met FOX worden, bevalt dus prima tot nu toe.
Wij gaan ook de stop-over in New York maken, zijn er nog meer die dat gaan doen ???
Hopelijk horen we iets van jullie en kunnen we samen gaan voorgenieten van onze reis.
Groeten, Jaap en Adriënne
Er zijn 2 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 2
RE: hans en corrie
02-10-2016 - 11:10 uur
Beste reisgenoten nog even dan gaat de grote reis beginnen !
we zijn er klaar voor!
We gaan er een mooie reis van maken met een groep van 12 gezellige mensen.
Zien elkaar op schiphol of houston of bij de aankomst in san jose bij de ontvangst daar van de reisleider van fox.
Tot morgen hans en corrie van der zijde
RE: hans en corrie
06-08-2016 - 13:51 uur
Hoi Jaap en Adriënne
leuk dat jullie een berichtje plaatsen. Nog even dan gaat de reis beginnen wij zelf waren in afwachting of er nog reizigers bij kwamen , zelf hadden we al in jan. geboekt en de teller van reisgenoten staat nu op 10 deelnemers dus even afwachten of er max 20 worden.
tot gauw en zien jullie op deze mooie natuur reis in costa rica hebben geen verlening geboek vriendelijke groet hans en corrie 59 jaar uit het midden van het land

Rondreis Costa Rica - Maak een groepsreis door de mooiste natuur

Wat is het land met de mooiste natuur? Wij zouden uit eigen ervaring zeker Costa Rica zeggen. Dit is de ultieme bestemming voor natuurliefhebbers. Een rondreis door Costa Rica zorgt ervoor dat u dit met eigen ogen zult zien. Een verrassende bestemming met een variatie aan natuur. Maar ook een rijke dierenwereld met leguanen en gifkikkers en heerlijk eten. Een Costa Rica rondreis is een grote belevenis.  

Boomslingeren als Tarzan

Altijd al willen boomslingeren als Tarzan? Tijdens een groepsreis in Costa Rica kan het. Dit noemt men ook wel een canopy tour. Er is een speciale groepsreis de hele familie met zo'n canopy tour, want jong en oud zal dit leuk vinden. Daarnaast is het mogelijk om te raften over de Sarapiqui rivier en te roetsjen door de jungle van een spectaculaire waterglijbaan. Een actieve groepsrondreis in Costa Rica, waarbij u de natuur in al haar pracht zal ervaren.

Meer rondreizen in Costa Rica

Maar ook een minder actieve groepsreis in Costa Rica is mogelijk. Een rondreis langs de vulkanen, stranden en nevelwouden. Er is zelfs een rondreis in Costa Rica met een bezoek aan een spa, modder- en thermaalbaden! En wij zorgen natuurlijk ook voor comfortabele hotels zodat u goed kunt uitrusten tijdens de Costa Rica. Diverse excursies zijn inbegrepen en wij bieden altijd de keuze uit een aantal optionele excursies. De keuze voor een dag of dagdeel rust is dus ook mogelijk.

Wanneer naar Costa Rica?

Maar wat is nu de beste reistijd voor een rondreis in Costa Rica? Costa Rica heeft een tropisch klimaat en er is eigenlijk het hele jaar door kans op een tropische bui. Om de meeste buiten echt te vermijden kunt u het beste voor de maanden december tot en met april kiezen. Tip: van juli tot oktober is het legseizoen van de schildpadden in Tortuguero, waarbij duizenden schildpadden 's avonds op het strand komen. Een mooi schouwspel!

Ga met ons mee naar de mooiste natuur

Onze deskundige Nederlandssprekende reisleider neemt u mee naar de mooie plekjes van Costa Rica. Laat u verbazen door de prachtige natuur en de rijke dierenwereld. Kies voor een groepsreis in Costa Rica of ga voor een individuele rondreis of single groepsreis, het kan allemaal!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven