Dé ultieme bestemming voor natuurliefhebbers

Costa Rica

Costa Rica Groepsreizen

18-daagse groepsrondreis Costa Rica & Nicaragua (t/m 2017)

Vertrek: 13-09-2017

Sanne
26-05-2017 - 12:05 uur
Beste Reisgenoten!

Wij hebben deze reis net geboekt en hebben er ontzettend veel zin in! We zijn nieuwsgierig naar onze medereizigers! Wie gaan er nog meer mee?

Groetjes, Marco & Sanne
Er zijn 14 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 14
RE: Marco en Sanne
13-09-2017 - 07:57 uur
Lijkt ons ook leuk jullie alvast te ontmoeten op Schiphol! Anders mailen jullie mij de nummers(prive bericht) zodat het niet op de website komt te staan? Dan maak ik een app groep aan :)

Tot straks allemaal!
RE: Kim en Dirk
13-09-2017 - 07:38 uur
Leuk idee! Wij zijn al in Amsterdam hadden hotelletje ! Ons lijkt het ook leuk om al iets te drinken!
RE: Marian
13-09-2017 - 07:23 uur
Als het allemaal goed verloopt zijn wij er rond half één.
Zullen we dan afspreken al bij de incheckbalie's of achter de douane.
Of ff een what's app groepje maken voor de mensen die het ook leuk vinden alvast kennis te maken. Dan kunnen we daar een punt afspreken waar we heen kunnen.

Groetjes,
Alexander en Marian
RE: Vincent en Pascalle
13-09-2017 - 06:37 uur
Wij hopen dat het ook hierbij blijft. Lijkt ons leuk en gezellig om alvast op Schiphol af te spreken!
RE: Marian
13-09-2017 - 06:34 uur
Echt balen idd.
Hoop dat het hierbij blijft.
We hebben ons zo verheugd op de reis. Maar goed het zal best goed komen. Is het een idee om op Schiphol alvast kennis te maken? Ff wat drinken ofzo?
RE: Kim
13-09-2017 - 06:12 uur
He allemaal idd erg balen! We hebben Dit 2 jaar geleden ook gehad ! 8'uur vertraging en aansluiting gemist! Fox heeft dit toen prima geregeld ! Hou je telefoon id gaten ons belden ze toen al vrij vroeg! Komt allemaal goed !
RE: Pascalle en Vincent
13-09-2017 - 06:07 uur
Hoi iedereen,

Echt balen die flinke vertraging. Wij hebben helaas ook geen idee hoe het nu in zijn werkt. Straks maar even bellen met FOX denk ik.

Groetjes, Vincent en Pascalle
RE: Marco en Sanne
13-09-2017 - 05:52 uur
Dag iedereen,

Onze vlucht van vandaag blijkt flink vertraagd... de aansluiting gaan we daardoor nooit halen... Iemand enig idee hoe dit nu verder in z'n werking gaat?

Groetjes, Marco en Sanne
RE: Marco en Sanne
10-07-2017 - 16:38 uur
De reis is inderdaad al bijna volgeboekt! Nog 2 maandjes en dan is het al zover! De ESTA moeten wij ook nog regelen... Ook binnenkort maar even doen:) Komt vast goed!

Groetjes,

Marco & Sanne
RE: Kim en Dirk
05-07-2017 - 19:37 uur
Hoi medereizigers, onze groep groeit al aardig zagen we net!! Leuk! We kunnen al beetje gaan aftellen! Iemand al de online aanvraag ESTA al geregeld ? We zijn benieuwd of dit gemakkelijk gaat! Willen dit een deze dagen gaan regelen nl!
Groetjes kim en Dirk
RE: Marian en Alexander
03-06-2017 - 19:37 uur
Wij gaan ook 13 september mee met de groepsreis.

Tot in september allemaal

Groeten Marian en Alexander
RE: Marian en Alexander
03-06-2017 - 19:37 uur
Wij gaan ook 13 september mee met de groepsreis.

Tot in september allemaal

Groeten Marian en Alexander
RE: Kim en Dirk
27-05-2017 - 16:54 uur
Hoi allemaal, wij gaan 13 september ook mee! We hebben er al zin in!!
Groetjes Kim en Dirk
RE: Pascalle
27-05-2017 - 15:53 uur
Beste Marco en Sanne,

Leuk! Wij gaan 13 september ook mee naar Costa Rica. Dit wordt onze eerste groepsreis en hebben er ook heel veel zin in! We zijn benieuwd wie er nog meer mee gaan.

Groetjes, Vincent en Pascalle

Rondreis Costa Rica - Maak een groepsreis door de mooiste natuur

Wat is het land met de mooiste natuur? Wij zouden uit eigen ervaring zeker Costa Rica zeggen. Dit is de ultieme bestemming voor natuurliefhebbers. Een rondreis door Costa Rica zorgt ervoor dat u dit met eigen ogen zult zien. Een verrassende bestemming met een variatie aan natuur. Maar ook een rijke dierenwereld met leguanen en gifkikkers en heerlijk eten. Een Costa Rica rondreis is een grote belevenis.  

Boomslingeren als Tarzan

Altijd al willen boomslingeren als Tarzan? Tijdens een groepsreis in Costa Rica kan het. Dit noemt men ook wel een canopy tour. Er is een speciale groepsreis de hele familie met zo'n canopy tour, want jong en oud zal dit leuk vinden. Daarnaast is het mogelijk om te raften over de Sarapiqui rivier en te roetsjen door de jungle van een spectaculaire waterglijbaan. Een actieve groepsrondreis in Costa Rica, waarbij u de natuur in al haar pracht zal ervaren.

Meer rondreizen in Costa Rica

Maar ook een minder actieve groepsreis in Costa Rica is mogelijk. Een rondreis langs de vulkanen, stranden en nevelwouden. Er is zelfs een rondreis in Costa Rica met een bezoek aan een spa, modder- en thermaalbaden! En wij zorgen natuurlijk ook voor comfortabele hotels zodat u goed kunt uitrusten tijdens de Costa Rica. Diverse excursies zijn inbegrepen en wij bieden altijd de keuze uit een aantal optionele excursies. De keuze voor een dag of dagdeel rust is dus ook mogelijk.

Wanneer naar Costa Rica?

Maar wat is nu de beste reistijd voor een rondreis in Costa Rica? Costa Rica heeft een tropisch klimaat en er is eigenlijk het hele jaar door kans op een tropische bui. Om de meeste buiten echt te vermijden kunt u het beste voor de maanden december tot en met april kiezen. Tip: van juli tot oktober is het legseizoen van de schildpadden in Tortuguero, waarbij duizenden schildpadden 's avonds op het strand komen. Een mooi schouwspel!

Ga met ons mee naar de mooiste natuur

Onze deskundige Nederlandssprekende reisleider neemt u mee naar de mooie plekjes van Costa Rica. Laat u verbazen door de prachtige natuur en de rijke dierenwereld. Kies voor een groepsreis in Costa Rica of ga voor een individuele rondreis of single groepsreis, het kan allemaal!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven