Dé ultieme bestemming voor natuurliefhebbers

Costa Rica

Costa Rica Groepsreizen

17-daagse groepsrondreis Natuurlijk Costa Rica met United

Vertrek: 31-07-2017

Sabrina
12-06-2017 - 22:12 uur
Hallo medereizigers,

Wij zijn Jeroen (30) en Sabrina (27). Wij hebben een tijdje geleden besloten om deze groepsrondreis te boeken. 31 juli komt nu steeds dichterbij. Best spannend hoor! Wij zijn erg benieuwd naar onze groep. Wie reist er met ons mee? Het lijkt ons leuk om al iets van jullie te horen.

Groetjes,
Jeroen en Sabrina.
Er zijn 1 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 1
RE: Albert en Esther
26-07-2017 - 11:49 uur
Hoi Sabrina en Jeroen en andere medereizigers,

Wij zijn Albert (51) en Esther (44). Wij hebben de reis eveneens geboekt en hebben er ook veel zin in. Wij zijn ook benieuwd naar onze groep. Wie reist er verder met ons mee?

Groet,
Albert en Esther

Rondreis Costa Rica - Maak een groepsreis door de mooiste natuur

Wat is het land met de mooiste natuur? Wij zouden uit eigen ervaring zeker Costa Rica zeggen. Dit is de ultieme bestemming voor natuurliefhebbers. Een rondreis door Costa Rica zorgt ervoor dat u dit met eigen ogen zult zien. Een verrassende bestemming met een variatie aan natuur. Maar ook een rijke dierenwereld met leguanen en gifkikkers en heerlijk eten. Een Costa Rica rondreis is een grote belevenis.  

Boomslingeren als Tarzan

Altijd al willen boomslingeren als Tarzan? Tijdens een groepsreis in Costa Rica kan het. Dit noemt men ook wel een canopy tour. Er is een speciale groepsreis de hele familie met zo'n canopy tour, want jong en oud zal dit leuk vinden. Daarnaast is het mogelijk om te raften over de Sarapiqui rivier en te roetsjen door de jungle van een spectaculaire waterglijbaan. Een actieve groepsrondreis in Costa Rica, waarbij u de natuur in al haar pracht zal ervaren.

Meer rondreizen in Costa Rica

Maar ook een minder actieve groepsreis in Costa Rica is mogelijk. Een rondreis langs de vulkanen, stranden en nevelwouden. Er is zelfs een rondreis in Costa Rica met een bezoek aan een spa, modder- en thermaalbaden! En wij zorgen natuurlijk ook voor comfortabele hotels zodat u goed kunt uitrusten tijdens de Costa Rica. Diverse excursies zijn inbegrepen en wij bieden altijd de keuze uit een aantal optionele excursies. De keuze voor een dag of dagdeel rust is dus ook mogelijk.

Wanneer naar Costa Rica?

Maar wat is nu de beste reistijd voor een rondreis in Costa Rica? Costa Rica heeft een tropisch klimaat en er is eigenlijk het hele jaar door kans op een tropische bui. Om de meeste buiten echt te vermijden kunt u het beste voor de maanden december tot en met april kiezen. Tip: van juli tot oktober is het legseizoen van de schildpadden in Tortuguero, waarbij duizenden schildpadden 's avonds op het strand komen. Een mooi schouwspel!

Ga met ons mee naar de mooiste natuur

Onze deskundige Nederlandssprekende reisleider neemt u mee naar de mooie plekjes van Costa Rica. Laat u verbazen door de prachtige natuur en de rijke dierenwereld. Kies voor een groepsreis in Costa Rica of ga voor een individuele rondreis of single groepsreis, het kan allemaal!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven