Dé ultieme bestemming voor natuurliefhebbers

Costa Rica

Costa Rica Groepsreizen

17-daagse groepsrondreis Natuurlijk Costa Rica met United

Vertrek: 07-08-2017

Dominique Ebbing
26-07-2017 - 16:20 uur
Hallo reisgenoten,

We zijn vandaag druk bezig geweest met onze inkopen en voorbereidingen voor DE reis. We hebben er heel veel zin in. Samen met mijn kinderen, Tristan (18) en Juliëtte (16) gaan we dit avontuur beleven. Voor hen de eerste "buiten-Europa" reis en voor mij een wens die in vervulling gaat 😀.

We kijken er naar uit om kennis met jullie te maken!

Hartelijke groet,
Dominique Ebbing
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: Stéphanie
04-08-2017 - 18:26 uur
Hoi allemaal! Wij hebben net even ingecheckt bij united airlines en we zitten met de hele groep bij elkaar! Rij 23 en 24 zijn voor de fox groep! Gezellig! Zie jullie maandag in het vliegtuig!😃
RE: Stéphanie
02-08-2017 - 11:15 uur
Goedemorgen reisgenoten!

Nog maar 5 dagen, dan is het zover! Wij (Ron, mijn vriend en ik) gaan voor de tweede keer met Fox op reis (3 jaar geleden naar Maleisie) en hebben er ontzettend veel zin in! De voorbereidingen zijn in volle gang. Wij kijken er heel erg naar uit, zeker nu de reispapieren binnen zijn.
Heel veel groetjes en een goede reis gewenst! (ik ga er maar even vanuit dat we elkaar pas op San José of misschien Houston treffen).

Groetjes,
Stéphanie
RE: Rianne
26-07-2017 - 20:57 uur
Hoi allen,

Leuk om alvast iets te lezen over onze medereizigers ;)
Nu we de reisdocumenten binnen hebben, komt het snel dichtbij.
Wij zijn Rianne en Thijs, voor ons is het onze eerste keer buiten Europa en dus best spannend! ;)
Maar we hebben er super veel zin in!
Wie gaan er nog meer mee?

Rondreis Costa Rica - Maak een groepsreis door de mooiste natuur

Wat is het land met de mooiste natuur? Wij zouden uit eigen ervaring zeker Costa Rica zeggen. Dit is de ultieme bestemming voor natuurliefhebbers. Een rondreis door Costa Rica zorgt ervoor dat u dit met eigen ogen zult zien. Een verrassende bestemming met een variatie aan natuur. Maar ook een rijke dierenwereld met leguanen en gifkikkers en heerlijk eten. Een Costa Rica rondreis is een grote belevenis.  

Boomslingeren als Tarzan

Altijd al willen boomslingeren als Tarzan? Tijdens een groepsreis in Costa Rica kan het. Dit noemt men ook wel een canopy tour. Er is een speciale groepsreis de hele familie met zo'n canopy tour, want jong en oud zal dit leuk vinden. Daarnaast is het mogelijk om te raften over de Sarapiqui rivier en te roetsjen door de jungle van een spectaculaire waterglijbaan. Een actieve groepsrondreis in Costa Rica, waarbij u de natuur in al haar pracht zal ervaren.

Meer rondreizen in Costa Rica

Maar ook een minder actieve groepsreis in Costa Rica is mogelijk. Een rondreis langs de vulkanen, stranden en nevelwouden. Er is zelfs een rondreis in Costa Rica met een bezoek aan een spa, modder- en thermaalbaden! En wij zorgen natuurlijk ook voor comfortabele hotels zodat u goed kunt uitrusten tijdens de Costa Rica. Diverse excursies zijn inbegrepen en wij bieden altijd de keuze uit een aantal optionele excursies. De keuze voor een dag of dagdeel rust is dus ook mogelijk.

Wanneer naar Costa Rica?

Maar wat is nu de beste reistijd voor een rondreis in Costa Rica? Costa Rica heeft een tropisch klimaat en er is eigenlijk het hele jaar door kans op een tropische bui. Om de meeste buiten echt te vermijden kunt u het beste voor de maanden december tot en met april kiezen. Tip: van juli tot oktober is het legseizoen van de schildpadden in Tortuguero, waarbij duizenden schildpadden 's avonds op het strand komen. Een mooi schouwspel!

Ga met ons mee naar de mooiste natuur

Onze deskundige Nederlandssprekende reisleider neemt u mee naar de mooie plekjes van Costa Rica. Laat u verbazen door de prachtige natuur en de rijke dierenwereld. Kies voor een groepsreis in Costa Rica of ga voor een individuele rondreis of single groepsreis, het kan allemaal!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven