Single groepsreizen in Costa Rica

Geniet van de prachtige natuur in Tortuguero National Park, bij de Arenal vulkaan, van de nevelwouden en de rijke dierenwereld.
We overnachten in comfortabele Costa Ricaanse hotels en lodges, inclusief ontbijt. Je hebt hierbij de keuze uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik.
Nederlandssprekende en ANVR-gediplomeerde reisleiding
Veel inclusief

Singlereis Costa Rica – Ga met ons mee en ontdek Costa Rica

Wie een keer mee is geweest met een singlereis naar Costa Rica kan het zeker bevestigen, deze behoren toch wel tot de leukste single reizen uit ons aanbod. Maak kennis met tropische regenwouden, bijzondere diersoorten, tropische planten en actieve vulkanen. Onze single reizen naar Costa Rica nemen je mee naar de allermooiste plekjes. En wij regelen ook de comfortabele overnachtingen zodat je even goed kunt bijkomen van al het moois. 

Costa Rica singlereis: een groot avontuur

Een singlereis naar Costa Rica is een groot avontuur. Zo kunnen we bijvoorbeeld een wandeling maken in het Tirimbina Reservaat of raften op de rivier. Alle excursies zijn optioneel dus kies zelf waar je het liefst wel of niet aan wilt deelnemen. In het regenwoud van Sarapiqui krijg je de kans om vele bijzondere diersoorten te zien zoals toekans, kaaimannen, luiaards en aardbeigifkikkers. Maar we gaan ook even heerlijk ontspannen tijdens de singlereis in Costa Rica in de thermale baden. Even uitrusten van alle avontuurlijke activiteiten!

Ga mee met ons naar Costa Rica!

Onze single reizen naar Costa Rica zijn toch wel de meest avontuurlijke uit ons aanbod. Ga mee en ontdek zelf hoe bijzonder dit land is. Liever een groepsreis naar Costa Rica of een individuele rondreis naar Costa Rica? Ook dat is mogelijk! Wij bieden voor iedereen een passende reis, met alles erop en eraan.