Single groepsreis Actief Costa Rica

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

64 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
Toegevoegd op: 10-03-2019

Deze reis ademt natuur!

Elke plaats had zijn eigen schoonheid en excursies. De optionele (niet inbegrepen) excursies maakt de reis wel een stuk prijziger, maar het is het wel waard! Wandeling met gids (buena vista lodge) was super! Ziplinen, raften beide aan te raden! Hotels waren prima, maar verwacht geen luxe.

9,0
Toegevoegd op: 06-03-2019

Waanzinnig mooi land, perfecte reisleidster en een top programma! Thanks Monica

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 03-03-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 28-02-2019

Pura vida

Er is geen omschrijving ingevuld.

Roxanne de vries drempt Gelderland
9,7
Toegevoegd op: 24-02-2019

Een onvergetelijke reis!

Een geweldige afwisselende reis door een prachtige natuur! De reis heeft tal van activiteiten waaraan je kan deelnemen. Wandelen door de jungle, canopy door de bomen (kies dan zeker ook voor degene met Tarzan Swing), paardrijden, Salsa-les, kayakken, diverse boottochten, echt iedere activiteit was de moeite waard! Extra dingen als quad rijden en surfen werden ook gelijk geregeld. Als je alle excursies wilt doen, is de reis wel prijzig. Maar dit heb jezelf in de hand. Ik had echt niets willen missen! We hadden een super leuke groep en met de fantastische reisleidster Noe en chauffeur Gerardo, is het echt een onvergetelijke reis geworden!

Tamara
10,0
Toegevoegd op: 17-02-2019

Onbeschrijfelijk mooie natuur!

De reis voor als je van natuur en dieren houdt!!

René
7,7
Toegevoegd op: 14-02-2019

Een en al natuur, wat een pracht ervaring

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 14-02-2019

Mooie omgeving en super veel verschillende dingen te beleven

Leuke afwisselende reis door prachtige natuur. Steeds weer andere belevingen zoals wandelen, canopy door de bomen, kayak door mangrove, raften op rivier, paardrijden. Maar ook extra's die onze reisleider regelde zoals surfles en quad-rijden. Dingen als Salsa les, spa-bezoek en gezellige avonden dragen ook bij een gezellige beleving in de groep. En de reistijden per bus vielen erg mee als het gezellig is in de bus.

Remco Wit
9,3
Toegevoegd op: 14-02-2019

Onvergetelijke reis met geweldige mensen!

Tip neem lange katoenen broek mee.

9,7
Toegevoegd op: 14-02-2019

Een geweldige reis met genoeg te zien en doen, het top gezelschap maakte het helemaal geweldig!

Een geweldige reis door een mooi land. Er is genoeg te doen en zien tijdens deze reis. Hoogtepunten voor mij zijn het quad rijden aan de voet van een vulkaan, sterren kijken in de Lodge midden in de jungle en ook de thermale baden in de open lucht in de jungle. Petje af voor onze reisleidster Noe, fantastische organisatie-skills en erg betrokken bij de groep. Enorm getroffen ook met de groep zelf, stuk voor stuk leuke mensen en de sfeer was van begin tot eind buitengewoon goed! Pura Vida, live slow!

Maurice Teunissen