Single groepsreis Actief Costa Rica

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

37 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 30-03-2018

Echte aanrader

Top land. Veel gezien en gedaan. Raften en canopy zijn echte toppers. Onderweg een extra excursie naar een ananasboerderij gemaakt. Was heel leuk. In Playa del Coco een bezoek gebracht aan een dieren sanctuary. Was ook zeer de moeite waard. Goed weer gehad, soms iets te warm. Leuk gezelschap en gids en chauffeur. Al met al een top vakantie gehad. Een echte aanrader.

Dhr. J - Doorwerth
9,5
Toegevoegd op: 29-03-2018

Prachtige omgeving

Mw. de G - Anna Paulowna
9,0
Toegevoegd op: 28-03-2018

Een top vakantie

Een super leuke reis gehad in Costa Rica met een hele leuke groep en genoeg excursies. Het raften, de wandelingen, de boottochten waren super verzorgd en super om te ervaren. Surfen in Manuel Antonio is echt een aanrader.

Mw. T - Hoensbroek
5,7
Toegevoegd op: 28-03-2018

Prachtige natuur.

Reisleider niet zichtbaar bij aankomst, nare ervaring als je bij aankomst NIEMAND kan vinden. Reageerde vaak onverschillig maar had ook organisatorisch goede kanten, breed ontwikkeld. Qua hotels mag u hotel San Bosco in La Fortuna direct schrappen. In dit Motel in een weinig aantrekkelijke plaats kunt u uw reizigers niet onderbrengen. Niet Fox waardig. In het algemeen waren de ontbijten zeer karig en weinig keus. Ook de maaltijden die inclusief waren ver onder de maat. De prijzen van de optionele excursies zijn exorbitant hoog, prijs kwaliteit verhouding onredelijk. Als wij zelf een kaartje kochten waren we goedkoper uit dan bij Fox. Foei! Prijzen vermeld bij de reispapieren zijn van maart 2016, wat betekende dat we NOG duurder uit waren voor enkele excursies. Tip: te lange vluchtschema, prijs van deze reis en de excursies herzien. Voor mij was dit een hele dure reis, extra veel betaald voor kamer alleen en veel te dure excursies,JAMMER

Mw. S - Soest
9,5
Toegevoegd op: 13-02-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
7,1
Toegevoegd op: 04-02-2018

Mooie reis als je graag dieren spot op een aangenaam tempo.

Ideale reis als je van de natuur en dieren houdt en af en toe een sportieve excursie wil.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 03-02-2018

een heerlijke vakantie op een aangenaam tempo, met voldoende vrije tijd en optionele excursies

Een rustige reis, geen lange reisdagen, enkele excursies inbegrepen maar meeste excursies zijn exclusief. Voor ieder wat wils. Genoeg vrije tijd en keuze uit excursies. Costa Rica is een mooi land met vriendelijke inwoners. Let wel op, het is (onder andere door de excursies die exclusief zijn) wel een prijzige reis, er komen nog (veel) extra kosten bij.

Mw. S - Alphen Aan Den Rijn
8,1
Toegevoegd op: 03-02-2018

Gevarieerde reis met veel natuur en een geweldige reisleidster!

Geweldig mooie reis met veel natuur en alle complimenten naar onze reisleidster Monica!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 31-01-2018

pura vida

Dhr. M - Groningen
8,6
Toegevoegd op: 30-01-2018

Onder leiding van de enthousiaste Monica biedt de reis een mooie afwisseling van strand, wandelingen in regenwouden en sportieve activiteiten. Weinig afwisseling daarentegen biedt de Costa Ricaanse keuken. Soms driemaal per dag rijst met bonen, regelmatig twee keer. Niet alle budgetten waren gevarieerd, wel prijzig. Ook de prijzen van de meeste excursies logen er niet om. Ze zijn optioneel, maar door de hoge prijzen ga je soms twijfelen aan deelname. De kayak excursie vanuit Quepos en de boottocht in Playa del Coco bieden geen waar voor je geld. Als je vooraf rekening houdt met de helft van de reissom aan extra uitgaven en je niet stoort aan de hoge prijzen, kun je veel plezier beleven aan alle activiteiten. Conditie is niet vereist. Bijna alle alle hotels voldeden. De groep bestond stuk voor stuk uit sympathieke mensen, enkelen waren zeer speciaal, in positieve zin. Uit de 13 singles is geen relatie ontstaan, voor zover ik weet.

Dhr. S - Amstelveen
Terug naar boven