Single groepsreis Actief Costa Rica

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,1

Gemiddelde beoordeling

50 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,0
Toegevoegd op: 30-11-2018

Pura Vida Costa Rica

Een aanrader is om te gaan raften. Dat was een van de hoogtepunten tijdens mijn reis. In Costa Rica heb je een mooie combinatie van natuur en activiteiten. Een erg mooi land. Tip: houd rekening met het regenseizoen.

8,3
Toegevoegd op: 08-11-2018

Prachtig l and, Leuke mensen, Mooie omgeving & veel gave activiteiten om aan deel te nemen

Top vakantie gehad en aan veel activiteiten kunnen deelmenen

8,7
Toegevoegd op: 07-11-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 07-11-2018

Mooie reis met zeer excursies al kost dit wel veel geld extra

Mooie reis met zeer excursies al kost dit wel veel geld extra. Minpunten wifi bereik bij de hotels en het ontbijt. Het ontbijt is zeer eenvoudig en elke dag hetzelfde. Zou beter moeten. Verder klopt de lijst met optionele excursies niet met hetgeen werkelijk aangeboden wordt. Verder prima reis om te gaan maken.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 06-11-2018

Unieke en bijzonder ervaring

Fantastisch mooi land met een geweldig reis programma. Heel divers en voor ieder wel wat wils. Bijzonder mooie natuur en je komt soms ogen te kort. Eten is overal uitstekend. De groep viel alleen erg tegen.

8,7
Toegevoegd op: 06-11-2018

Één groot, onvergetelijk avontuur vol adembenemende ervaringen met actieve en bezielende gids(en)

Tips; Jungle- en boottochten, raften, thermen, canyoing, board-surfen, kajakken, paardrijden, quad-rijden, snorkelen, (Halloween-/;)feesten en nog veel meer in het eco-paradijs CR! :-)

JvW
8,7
Toegevoegd op: 06-11-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 05-11-2018

Top

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 05-11-2018

Mooie en complete reis!

Het was een erg mooie en actieve reis! Er zijn veel optionele excursies (wel wat prijzig) en je slaapt in mooie en gevarieerde hotels zoals een hacienda en een rainforest logde. Bertus is een perfecte reisleider! Hij pakt dingen direct op en komt met veel voorstellen. Tenslotte is Costa Rica gewoon een mooi land om naar toe te gaan. Pura Vida!

8,7
Toegevoegd op: 05-11-2018

Stad, natuur en strand in één prachtig reis. Veel mooie dieren gezien. Een aanrader!

Alles kunnen doen wat ik graag wilde, zoals raften, surfen, kajakken, canopy, wandelingen maken in het regenwoud en mooie dieren spotten. Een prettige afwisseling tussen actief bezig zijn en relaxen. Op een enkele regenbui na vooral veel zon gehad. De groep was gezellig.