18-daagse single groepsreis Actief Costa Rica

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

96 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 31-12-2019

Mooie reis met veel natuur, dieren en toffe activiteiten

Wij hadden een super leuke groep en deden veel samen. Veel actieve dingen gedaan zoals paardrijden door de jungle, ziplinen, watervallen bezocht, hiken en meer. Heel veel dieren gezien tijdens de jungletochten; luiaards, apen, slangen, etc. De hotels waren simpel maar prima, soms echt heel authentiek wat het ook wel weer sierde. Wel overal fijne badkamer en veelal schoon. Vond alleen de locaties soms tegenvallen van de hotels (middle of nowhere)

Lies
8,0
Toegevoegd op: 01-12-2019

Mooie indrukwekkende reis actief en gave natuur

Neem geen euro's mee, alles is in dollars

8,0
Toegevoegd op: 23-11-2019

Een fantastische reis

Bij playa del coco kan je zeer goed duiken. Dit is dan ook een absolute aanrader. Reisleidster Monica weet goed bij welke duikschool je het best terecht kunt.

Sjoerd
8,3
Toegevoegd op: 06-11-2019

Wat een mooi land

Er is geen omschrijving ingevuld.

Omie
8,7
Toegevoegd op: 06-11-2019

Pura vida, puur leven genieten!!!!

Er is geen omschrijving ingevuld.

Robert bisselink
9,0
Toegevoegd op: 04-11-2019

Actief, maar ook zeker tijd om te relaxen. En dat allemaal in een waanzinnig land!

Costa Rica is een prachtig land met fantastische natuur en hele leuke mensen. De reis is heel actief, je kan zo onwijs veel doen. Maar ondanks dat ik vele excursies heb gedaan, was er ook meer dan genoeg tijd om te relaxen aan het zwembad of het strand. Onze groep en natuurlijk onze reisleidster Monica, maakte deze reis echt onvergetelijk.

Mel
9,3
Toegevoegd op: 04-11-2019

Onvergetelijk mooie ervaring! Pura Vidaaa!

De canopy tour is echt super tof om te doen! Via een zipline door de jungle en over rivier. De night tour was erg tof. Jungle in met een gids en zaklamp op zoek naar slangen, kikkers, spinnen e.d. Eigenlijk alles is zoooo de moeite waard!

Sandra v D.
10,0
Toegevoegd op: 04-11-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,0
Toegevoegd op: 18-10-2019

Mooi land, divers. Zeker een avontuur maar de informatie vooraf deze reis moet echt beter!

Manuel Antonio was fantastisch!!

7,7
Toegevoegd op: 09-10-2019

Geweldig!

Enorm genoten van deze reis!

Anoniem