Single groepsreis Actief Costa Rica

U krijgt van ons:
  • Spa en modderbaden Rincón de la Vieja inclusief bbq!
  • Salsales en diner in San José
  • Keuze uit kamer op indeling of kamer voor alleengebruik
  • Verblijf in een mooie ecolodge
  • Strandverblijf bij Manuel Antonio

Boeiende rondreis langs tropische regenwouden, actieve vulkanen en kleurrijke diersoorten

Beleef deze zeer uitgebreide rondreis door Costa Rica! We zullen kennismaken met tropische regenwouden, actieve vulkanen en vele tropische planten en diersoorten. We bezoeken de Stille Oceaan, de mooie zandstranden van Manuel Antonio, de nevelwouden van Rincon de la Vieja en het regenwoud van Sarapiqui. In deze tropische omgeving zien we de mooiste vogels en reptielen. Ook de indrukwekkende en actieve Arenal vulkaan zal een blijvende indruk achterlaten. Tevens verblijven we in het toeristische badplaatsje Playa del Coco, aan de Stille Oceaan. Van hieruit kunt u een heerlijke boot- en snorkeltocht maken naar een prachtig verlaten strand. Het ultieme genieten!

Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Costa Rica en maken er een onvergetelijke reis van. Bertus bijvoorbeeld: "Costa Rica heeft echt alles in zich wat u van een tropische bestemming mag verwachten. Veel natuur, lekker eten, goede accomodaties en leuke activiteiten zoals rafting en paardrijden. Kortom een Pura Vida bestemming om heen te gaan!"
 Bekijk het dagprogramma voor alle hoogtepunten van deze reis

Comfortabel vervoer en hotels
We reizen in comfortabele middelgrote bussen met airconditioning en slapen in goede, vaak typisch Costaricaanse lodges op basis van logies-ontbijt. Genoemde prijzen zijn op basis van een kamer op indeling, d.w.z. dat u de kamer deelt met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. Uiteraard heeft u nog altijd de mogelijkheid te upgraden naar een kamer voor alleengebruik.
 Bekijk een selectie van de hotels van deze reis

Respect voor het milieu
Om de prachtige natuur van Costa Rica tijdens deze rondreis zoveel mogelijk te respecteren, en om milieuvervuiling tegen te gaan, hebben FOX en de lokale agent een speciaal navulbaar waterflesje ontworpen, dat u in veel hotels en restaurants met drinkwater kunt bijvullen. Zo wordt vervuiling door vele plastic waterflesjes voorkomen. Dit flesje wordt bij aankomst gratis overhandigd.
 Bekijk het milieubeleid van FOX

Onze reisspecialisten staan voor u klaar
Wist u dat u nu al uw vragen kunt stellen aan onze reisleiders in Costa Rica?
 Probeer het eens en stel uw vraag op het reisleider forum

cr_sgl_18d_actief_costa_rica

Het reisprogramma van deze rondreis
San José | Sarapiqui | La Fortuna | Rincón de la Vieja | Playa del Coco | Palo Verde | Manuel Antonio


 Bekijk hier het uitgebreide dagprogramma van deze reis

Groepsgrootte: Minimaal 10 / maximaal 20 deelnemers

31 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Costa Rica is een fantastische land voor natuur en wildlife.
Dhr. r
Terug naar boven