18-daagse single groepsreis Nicaragua & Costa Rica

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,9

Gemiddelde beoordeling

29 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 28-03-2020

Fantastisch mooie reis van twee prachtige landen.

Genoten van de prachtige natuur in Costa Rica met als hoogtepunt Tortuguero. In Nicaragua mooie steden bezocht en Isla de Ometepe met zijn vulkanen, fantastisch!

Gretha
7,7
Toegevoegd op: 17-03-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

Erik
7,3
Toegevoegd op: 11-03-2020

Costa Rica vol met prachtige en wonderlijke natuur en Nicaragua vol prachtige cultuur!

Wat een bijzondere en prachtige reis. Costa Rica vol bijzondere natuur en wildlife. Hoogtepunten voor Costa Rica waren Tortuguero en de canopy-tour! Daarnaast vond ik het erg bijzonder dat je bij je lodge regelmatig bijzondere dieren kon spotten, zoals aapjes, tucans, ara's en luiaards! Je werd keer op keer verast, een bijzonder gevoel. Waar Costa Rica rijk was aan natuur was Nicaragua rijk aan cultuur! Wat een bijzonder land en bevolking. Na een heftige periode binnen het land, voelde je hoe fijn de bevolking het vond weer af en toe toeristen te zien. We hebben bijzonder mooie steden gezien, met een rijke geschiedenis. Ik voelde mij er heel veilig en had dit land niet willen missen binnen deze reis! Het was een absolute aanvulling. Ga Nicaragua zien!!!

Amber
8,0
Toegevoegd op: 10-03-2020

Mooi Costa Rica en verrassend Nicaragua

Mooie reis met een goede combinatie tussen natuur en cultuur. Hoogtepunt natuur is Tortuguero. Zoveel dieren daar mogen zien. Hoogtepunt cultuur zijn de steden in Nicaragua. Zo mooi en aardige bevolking. Zeker een aanrader om Nicaragua erbij te doen.

8,3
Toegevoegd op: 09-03-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 08-03-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 07-03-2020

Nicaragua en Costa Rica zijn 2 prachtig landen met zeer vriendelijke bevolking. Een geweldig reis.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Esmee
7,7
Toegevoegd op: 07-03-2020

Mooie afwisseling tussen natuur en cultuur

Tortuguero was denk ik toch wel het hoogtepunt van de reis met de boottocht. Enorm veel dieren gezien en de accommodatie daar was echt fantastisch. Daarnaast is het ziplinen ook een echte aanrader! Het geeft zo'n enorme kick!

7,3
Toegevoegd op: 08-12-2019

Natuur in Costa Rica, cultuur in Nicaragua

Costa Rica misschien beter niet in november boeken, te dicht bij regenseizoen en te laat voor schildpadden. Door combinatie met Nicaragua veel in de bus. Avondexcursie Masaya vulkaan absoluut hoogtepunt van de reis.

9,7
Toegevoegd op: 25-11-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.