Familie rondreizen in Cuba

Geniet van de prachtige stranden, koloniale steden als Trinidad en Havana tijdens een familiereis naar Cuba.
We overnachten in toeristenklasse hotels in Cubaanse stijl en in Varadero in een viersterrenhotel.
Onze familie groepsrondreizen in Cuba worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij onze familie rondreizen naar Cuba zijn veel excursies al inclusief in het reisprogramma. 

2

Familie rondreizen in Cuba

Cuba met kinderen – Ontdek samen het schateiland

Ontdek met het hele gezin het schateiland Cuba tijdens onze familiereizen. Van rijden in een klassieke Amerikaanse oldtimer tot het slapen bij een Cubaanse familie thuis, een reis naar Cuba met kinderen is een groot avontuur! En wij zorgen ervoor dat het een toffe reis wordt voor het hele gezin, met verschillende leuke activiteiten! Zowel jij als jouw kinderen zullen zich hier volop vermaken.

Proef de sfeer in Havana

Het is zover, jullie gaan naar Cuba met de kinderen. Bij aankomst in Havana vallen meteen de Amerikaanse classic auto’s al op. En hoe leuk is het om hier zelf een ritje in te maken? Proef ook de Caribische vibes in downtown Havana met levendige pleinen en de bijpassende muziekklanken. Stap hier ook in een typische eivormige cocotaxi voor een ritje. En wat dachten jullie van een rondleiding door het chocolade- en rummuseum? Allemaal leuke activiteiten tijdens onze Cuba familiereizen.

Samen de natuur in!

Maar Cuba biedt nog veel meer naast de authentieke stad Havana. Zo kunnen jullie een duik nemen tussen de tropische vissen in het natuurlijke zwembad bij de Cuevas de Peces. Bij Laguna de Guanaroca stappen jullie in roeibootjes om tropische vogels te spotten, waaronder pelikanen en flamingo’s. Maar Cuba staat natuurlijk ook bekend om de mooie hagelwitte stranden, onder andere bij Varadero. Wat is er nu heerlijker dan de Cuba familiereis af te sluiten met een paar heerlijke dagen zonnebaden en chillen aan deze stranden?

Kies jouw favoriete Cuba familiereis

Wij bieden verschillende Cuba familiereizen. Reis je het liefst met jouw eigen reisgezelschap in jouw eigen tempo? Kies dan voor een individuele rondreis in Cuba. Maar wij bieden ook groepsrondreizen in Cuba onder begeleiding van een deskundige, Nederlandssprekende reisleider. Alle reizen naar Cuba zijn van A tot Z georganiseerd, van de vluchten tot comfortabele, kindvriendelijke accommodaties en veel excursies. De ideale manier om met jouw gezin op avontuur te gaan!