Groepsrondreizen in Cuba

Ontdek met ons de hoogtepunten van Cuba tijdens een groepsrondreis zoals Havana, Viñales en Trinidad!
We overnachten in toeristenklasse hotels in Cubaanse stijl en in Varadero in een viersterrenhotel.
Onze groepsrondreizen naar Cuba worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief naar Cuba.

3

Groepsrondreizen in Cuba

Groepsreis Cuba – Ga mee op reis terug in de tijd

Als je aan het land Cuba denkt, denk je misschien aan de bekende sigaren. Maar Cuba heeft nog zoveel meer te bieden. En dat ontdekken we samen tijdens een groepsreis in Cuba. Tijdens een groepsrondreis in Cuba lijkt het of we terug in de tijd gaan door de vele oldtimers en koetsen. En misschien mogen we wel een rondje meerijden! Een Cuba groepsreis heeft zoveel te bieden, en dat zullen wij laten zien tijdens een groepsreis naar Cuba.

Cuba groepsreis: de hoofdstad Havana

Tijdens de groepsreizen naar Cuba laten we het echte authentieke Cuba zien. We wandelen door de prachtige hoofdstad Havana, wat eigenlijk één groot openluchtmuseum is met de kleurrijke huizen, de rondrijdende oldtimers en de levendige pleintjes met muzikanten. Maar we nemen ook een kijkje in kunstzinnig Havana met een bezoek aan de kleurrijk beschilderde Callejon de Hamel. Het proeven van een heerlijk glaasje rum mag ook niet ontbreken tijdens de groepsreis in Cuba!

Bezoek de tabaksplantages

Met de sigaar als een van de bekendste exportproducten van het land, mag een bezoek aan een tabaksplantage ook niet ontbreken. In Viñales liggen misschien wel de beste tabaksplantages ter wereld in een prachtige groene vallei met kalkstenen pijlers. Een prachtig gebied, waar we onze ogen uitkijken. Tip: onze groepsrondreizen naar Cuba bevatten ook een overnachting in een ‘Casa Particular’ ofwel een overnachting bij Cubanen thuis. Heel bijzonder om mee te maken, en ze kunnen ook nog eens heerlijk voor je koken!

Het kleurrijke Trinidad

Een bezoek aan het kleurrijke en koloniale Trinidad mag ook niet ontbreken tijdens een groepsreis in Cuba. Hier kun je heerlijk wandelen door de straten en genieten van de swingende klanken van Cubaanse bandjes op één van de vele terrasjes. Hier krijgen we het echte Cuba gevoel! En wie de Cubaanse salsa wil leren is hier ook aan het juiste adres, Trinidad staat bekend als één van de betere uitgaanssteden van het land.

Een bijzondere groepsrondreis in Cuba

Onze deskundige, Nederlandssprekende reisleiders zorgen er tijdens een Cuba groepsreis voor dat je alles te weten komt over dit prachtige land. Van de vluchten tot de overnachtingen en diverse excursies, alles is geregeld! Kijk ook eens bij de singlereizen naar Cuba en de individuele reizen naar Cuba. Wij hebben een compleet aanbod naar Cuba.