13-daagse groepsrondreis Authentiek Cuba

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

39 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 13-02-2020

Indrukwekkend!

Deze reis heeft een mooie mix van het land leren kennen en ontspanning. Het is een heel bijzonder land, soms confronterend, maar ook indrukwekkend. Leuk dat de Cubaanse gids, die verrassend goed Nederlands sprak, zoveel extra informatie kon geven. En de stranden aan de noordkust zijn paradijselijk!

Marie-José
8,0
Toegevoegd op: 12-02-2020

Goed verzorgde reis naar een fascinerend land.

Mooie reis om een goede indruk te krijgen van een land dat snel verandert. De rit met de old-timer in Havana was geweldig. Omgeving Viñales is prachtig. En een leuke ervaring om in een casa particular te logeren.

8,7
Toegevoegd op: 12-02-2020

Fantastische ervaring

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 07-02-2020

Geweldig interessante reis onder begeleiding van een zeer goede reisleider

Cuba heeft grote last van de sancties door de VS, daardoor kunnen door materiaalgebrek niet alle zaken gerepareerd worden en oogt alles wat sleets. Maar de prachtige steden/dorpen, de mooie natuur en muziek maken alles goed! Verwacht in de restaurants geen culinaire hoogstandjes, de kleine particuliere restaurants (Paladares) zijn hier een uitzondering op. Vergeet niet voor de douane op de luchthaven bij vertrek de overgebleven CUC's in te wisselen. Na het passeren van de douane kunnen ze geheel niet meer gebruikt worden.

J&J
9,0
Toegevoegd op: 03-02-2020

Cuba is een bijzonder land met diverse gezichten. In één woord prachtig.

In Havana zijn wij op de hoek van het Plaza Vieja in de toren van Edificio Gómez Vila naar de 8e verdieping gegaan waar je een fantastisch uitzicht hebt over Havana. Ook krijg je daar een uitgebreide uitleg door middel van 2 spiegels over Havana, de Camera Obscura. Heel bijzonder.

Jozé
9,0
Toegevoegd op: 08-08-2019

Met deze vakantie leer je Cuba echt kennen!

Tip: neem ruim voldoende 'deet' mee voor de vele muggen Cayo Levisa is een tropisch paradijs, heerlijk relaxen daar En in Vinales is het diner bij de boer geweldig

7,3
Toegevoegd op: 10-06-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 05-06-2019

Binnen 12 uur in een andere wereld !!!!

Gezelligheid bij het eten of op straat komt door de Cubaanse muziek die overal gespeeld wordt door de bandjes met goede musici. Neem wel wc papier mee, want het is er niet altijd aanwezig. Ook werdt ons op straat vaak om zeep en shampoo gevraagd, en dat kan je voor het kamermeisje achterlaten samen met een fooitje op het kussen. Geniet verder van de mooie natuur en de oldtimers. Neem geen (te) kleine kinderen mee, er is niets te beleven voor hen. Veel vakantieplezier in Cuba.

Alex
8,0
Toegevoegd op: 26-04-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 19-04-2019

Goed georganiseerd en goede indruk van het land

Een mooie ervaring was om met een Russische truck de bergen in te rijden en daar de watervallen te bekijken en zelf te zwemmen. Tip in laatste hotel a la carte te eserveren. Dit is ook inclusieve en is veel relaxed eten dan bij het lopende buffet.

Andre