13-daagse groepsrondreis Authentiek Cuba

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

39 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
Toegevoegd op: 19-04-2019

Het is een boeiende, interessante kennismaking met Cuba

Ga Cuba beleven!

Didi
8,7
Toegevoegd op: 18-04-2019

Een bijzondere reis om nooit te vergeten!!

Je maakt de Cubanen blij met kleine cadeautjes zoals pennen, zeepjes, stiften en kleurboekjes voor de kinderen.

Rosemarie
7,0
Toegevoegd op: 17-04-2019

Dit avontuur vraagt om flexibiliteit maar dan heb je een onvergetelijke reis.

Nogmaal het hostal in Trinidad was zeer onder de maat. Ook het verblijf in deze stad was te lang. We konden geen kant uit en dat benauwde. Gelukkig heeft Alex ons naar de zee gebracht die middag. Heel lief en heel goed van hem.

7,3
Toegevoegd op: 25-02-2019

Verwacht geen comfort, maar laat je verrassen door de hartelijkheid van de bewoners van Cuba

Neem oordoppen mee ivm vroege hanen of late muziek, verder is deze reis een gevoel uit een oude jaren vijftig film, de tijd heeft stilgestaan.

Ellen
8,3
Toegevoegd op: 23-02-2019

Onvergetelijke reis met goede inkijk in hoe Cubanen leven. Blij en vriendelijk met niets.

Koop direct een internetkaartje bij Ectesa voor 5 uur. Wel even in de rij staan, maar inmiddels veel hotpoints. Zonder kaartje nauwelijks internet. Shampoo, zeepjes e.d. meenemen. Bewoners vragen er vaak om.

Doeke en Ammy Scheemda
7,7
Toegevoegd op: 22-02-2019

Fasinerende reis die ons veel heeft laten zien van Cuba

Wij hebben ervaren dat je de informatie vooraf goed moet lezen waardoor je niet opkijkt van alle dingen niet gaan zoals wij gewend zijn maar dat je het land moet nemen zoals het is. De gids moet regelmatig het programma omdraaien en doordat vooraf goed werd beschreven accepteer je die dingen. Voor ons was dit weer een geweldige reis.

Hans en Marian
8,3
Toegevoegd op: 15-12-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 12-12-2018

Heel bijzonder land, wat door de reisleider uitmuntend werd weergegeven!

De reis is een stap terug in de tijd, waarmee je zeker in aanraking komt. Door middel van de diverse excursies leer je het land goed kennen en blijft het je zeker bij.

8,0
Toegevoegd op: 09-12-2018

door deze reis een goede indruk gekregen van dit land!

Mooie reis met afwisseling stad, cultuur en natuur. Goede afwisseling en opbouw in het programma. Goede indruk gekregen van het leven op Cuba. Vooral het westen vond ik bijzonder mooi. Enorm groen, mooie plantages en palmbomen. De tocht met de truck naar El Nicho was een van de hoogtepunten. Ook de wandeling langs de plantages in Vinales erg leuk en interessant. Afwisseling slapen in hotels en casas particulares was leuk. Kortom, helemaal leuk en erg genoten!

Henriette
8,0
Toegevoegd op: 07-12-2018

Een zeer aparte ervaring deze reis.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Gerard Maarheeze