Groepsrondreis Cuba Grande All-In

U krijgt van ons:
  • 5 extra excursies, fooienpot & entreegelden
  • Volpension tijdens de hele reis inclusief drankje
  • Vijfsterrenresort aan het strand van Varadero
  • Totale waarde extra's circa € 650,-

Cuba! Met héél veel inclusief!

Cuba, het land van de oldtimers, salsamuziek, vriendelijke mensen en prachtige steden. Ga met ons mee naar dit heerlijke eiland! 

Eigen Nederlandse FOX reisleiders en onvoorziene gebeurtenissen
Onze reizen naar Cuba worden begeleid door Nederlandse FOX reisleiders én Cubaanse, Engelssprekende gids of een lokale Cubaanse Nederlandssprekende reisleider.

Onvoorziene gebeurtenissen
Op Cuba kan het voorkomen dat u en wij voor onvoorziene gebeurtenissen komen te staan. Onze reisleiders begrijpen als geen ander wat dat voor Nederlandse reizigers kan betekenen. Zij zullen er alles aan doen om, samen met u, zo goed mogelijk met deze uitdagingen om te gaan en waar mogelijk op te lossen.

Rekent u bijvoorbeeld niet altijd op warm water en/of warm eten, dit is niet vanzelfsprekend op Cuba. Tevens bestaat de mogelijkheid dat er van hotels, route en/of volgorde van de rondreis wordt afgeweken. De accommodaties zullen niet altijd zijn zoals u van ons gewend bent en het kan zelfs voorkomen dat reeds bevestigde hotels onderweg nog gewijzigd worden.

Hotels in Cuba zijn staatseigendom
Dit houdt in dat de Cubaanse staat naar believen hotelkamers kan vorderen en herverdelen. Momenteel is de toeristische vraag erg hoog in Cuba, omdat velen nu nog het authentieke Cuba willen zien. Daarnaast mogen de Amerikanen sinds kort voet aan wal zetten in Cuba waar op grote schaal gebruik van gemaakt wordt.

Dit leidt soms tot organisatorische uitdagingen waar de infrastructuur (nog) niet altijd toereikend is voor de grote toestroom van toeristen. Ook is de grote toeristische vraag terug te zien in de explosief gestegen hotel- en vervoerskosten, wat leidt tot het actuele prijsniveau. Het onverwachte kan echter ook z'n charme hebben!

De verwachting is niet dat deze situatie snel zal veranderen
Maar... als u bereid bent dat (allemaal) voor lief te nemen komt u thuis met prachtige verhalen en herinneringen aan een land waar de verandering langzaam binnendringt. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat u een onvergetelijke reis zult beleven. Wel verwachten we van alle deelnemers aan deze reis een positieve en flexibele instelling.

Zon, sigaren, rum en oldtimers op Cuba
Cuba, een land vol met indrukwekkende steden, vriendelijke mensen en prachtige natuur. Tijdens deze all-in reis nemen wij u de zorgen uit handen, zo zorgen wij ter plaatse voor entreegelden, vijf extra excursies, en zijn het ontbijt, lunch en diner inclusief! We eten in sfeervolle Cubaanse restaurants, of in de 'huiskamer'-achtige paladares, dé manier om het echte Cuba en de locals te leren kennen. 
 Bekijk hier het complete dag-tot dagprogramma

Ontdek het authentieke Cuba
Tijdens de reis zijn veel excursies inbegrepen waarbij u het echte Cuba leert kennen. Zo bezoeken we een optreden van de (nakomelingen van de) Buena Vista Social Club. Havana verkennen we op de fiets en we bezoeken een sigarenfabriek en een rummuseum. Daarnaast zijn de fooienpot en de vertrekbelasting inbegrepen, wanneer u al deze extra's bij elkaar optelt komt dat bij elkaar neer op circa € 650,- 
 Bekijk hier alles wat inclusief is

Comfortabel vervoer en overnachten
Wij vinden het belangrijk om comfortabel te reizen, daarom zorgen wij voor een airconditioned bus en vliegen we naar Cuba met KLM, betrouwbaar en comfortabel! Verder overnachten we in verschillende typen hotels, zoals Casa Particulares, dé manier om in contact te komen met de lokale bevolking, en comfortabele middenklasse hotels. We sluiten onze reis in stijl af te in een heerlijk strandresort op basis van all-inclusive. Zo kunt u aan het eind van de vakantie heerlijk tot rust komen en alle indrukken van de rondreis verwerken. 
 Bekijk hier de complete hotelselectie

cu_hor_grande-all-in

Het reisprogramma van deze rondreis

Havana | Viñales | Cienfuegos | Trinidad | Camagüey | Santiago de Cuba | Sancti Spiritus | Santa Clara | Varadero | Havana

 Bekijk hier het uitgebreide dag- tot dagprogramma.

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte: Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers.
Zo'n ontspannende vakantie had ik niet eerder. De trappen van Trinidad, de swingende mensen aan de boulevard, de natuur...verrukkelijk!
Terug naar boven