Groepsrondreis Cuba Grande in kleine groep

U krijgt van ons:
  • Maximaal 16 deelnemers
  • Vijfsterren All Inclusive hotel aan het strand
  • Non-stop vliegen met KLM
  • Koloniale steden Cienfuegos & Trinidad

Kleine groepen, grootse beleving! Ervaar dit swingende eiland van west naar oost

Tijdens deze reis geldt er een maximum aantal deelnemers van 16, zodat u optimaal kunt genieten en over het algemeen wat comfortabeler reist dan in een grote groep.

Eigen Nederlandse FOX reisleiders en onvoorziene gebeurtenissen
Onze reizen naar Cuba worden begeleid door Nederlandse FOX reisleiders en Cubaanse, Engelssprekende gids of een lokale Cubaanse Nederlandssprekende reisleider.

Onvoorziene gebeurtenissen
Op Cuba kan het voorkomen dat u en wij voor onvoorziene gebeurtenissen komen te staan. Onze reisleiders begrijpen als geen ander wat dat voor Nederlandse reizigers kan betekenen. Zij zullen er alles aan doen om, samen met u, zo goed mogelijk met deze uitdagingen om te gaan en waar mogelijk op te lossen.

Rekent u bijvoorbeeld niet altijd op warm water en/of warm eten, dit is niet vanzelfsprekend op Cuba. Tevens bestaat de mogelijkheid dat er van hotels, route en/of volgorde van de rondreis wordt afgeweken. De accommodaties zullen niet altijd zijn zoals u van ons gewend bent en het kan zelfs voorkomen dat reeds bevestigde hotels onderweg nog gewijzigd worden.

Hotels in Cuba zijn staatseigendom
Dit houdt in dat de Cubaanse staat naar believen hotelkamers kan vorderen en herverdelen. Momenteel is de toeristische vraag erg hoog in Cuba, omdat velen nu nog het authentieke Cuba willen zien. Daarnaast mogen de Amerikanen sinds kort voet aan wal zetten in Cuba waar op grote schaal gebruik van gemaakt wordt.

Dit leidt soms tot organisatorische uitdagingen waar de infrastructuur (nog) niet altijd toereikend is voor de grote toestroom van toeristen. Ook is de grote toeristische vraag terug te zien in de explosief gestegen hotel- en vervoerskosten, wat leidt tot het actuele prijsniveau. Het onverwachte kan echter ook z'n charme hebben!

De verwachting is niet dat deze situatie snel zal veranderen
Maar... als u bereid bent dat (allemaal) voor lief te nemen komt u thuis met prachtige verhalen en herinneringen aan een land waar de verandering langzaam binnendringt. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat u een onvergetelijke reis zult beleven. Wel verwachten we van alle deelnemers aan deze reis een positieve en flexibele instelling.

Tijdens uw reis door het prachtige en veelzijdige Cuba bezoeken wij verschillende hoogtepunten. Zo bezoeken wij per boot een prachtig onbewoond eiland waar we heerlijk kunnen snorkelen. Ook bezoeken wij de fraaie koloniale steden van Cuba, een goed voorbeeld hiervan is Trinidad, prachtig en wanneer u hier rondloopt voelt het alsof u even terug bent gegaan in de tijd.
 Bekijk hier het complete programma.

Authentieke overnachtingen
Gedurende de reis verblijven we in verschillende type hotels, de ene nacht verblijven wij bij een Cubaans gezin in een typische, vaak felgekleurde Casa Particular. Dé perfecte manier om te zien hoe het er bij de Cubanen thuis aan toe gaat. Als afsluiter van de reis verblijven we enkele nachten in een heerlijk strandresort, ideaal om bij te komen en in rust de rondreis af te sluiten.
 Bekijk hier de complete selectie van hotels.

Comfortabel Cuba ontdekken
We vliege naarCuba per comfortabele, directe vlucht met KLM en tijdens uw rondreis zijn een groot aantal excursies inbegrepen. Zo bezoeken wij het prachtige Viñales, met al haar natuurschoon. Ook ontdekken wij de recente historie van Cuba door de Tren Blindado en het mausoleum van volksheld Che Guevara te bezoeken.
  Bekijk hier het complete aanbod aan inbegrepen excursies.

cu_hor_cuba_grande_klein 
Het reisprogramma van deze rondreis

Havana | Viñales | Cienfuegos | Trinidad | Camaguëy | Santiago de Cuba | Sancti Spiritus | Santa Clara | Varadero

 Bekijk hier het uitgebreide dag-tot-dag programma.

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte: Minimaal 5 / maximaal 16 personen

3 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Mooie rondreis met een zeeee...r goede gids
Dhr. De K - Brasschaat
In Havana krijgt u de eerste indrukken van de Cubaanse cultuur. Herbeleef de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw. De oldtimers en cocotaxi tours zijn de ideale manier om de cultuur en historie te ontdekken.
Terug naar boven