Groepsrondreis Cuba Grande

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Havana

 • Classic Tour

  CUC 20 p.p.

  Een tour door Havana in een prachtig gerestaureerde klassieke Amerikaanse slee. Bezoek aan Vedado en het moderne Havana.

 • Cuba Tropicana show

  CUC 75-95 p.p.

  Wervelende show die door meer dan 220 medewerkers waaronder danseressen, artiesten, zangers en muzikanten wordt verzorgd. De show vindt plaats onder de sterren aangezien hij wordt uitgevoerd in openlucht in een prachtige omgeving met palmbomen en andere tropische planten. Vele internationale gasten traden hier op waaronder Nat King Cole, die hier jaren vaste solist was. Al meer dan 60 jaar een must voor iedereen die Cuba bezoekt (exclusief transfer). Het is mogelijk verschillende rangen te boeken. Indicatie: Rang 1: 95 CUC - Rang 2: 85 CUC - Rang 3: 75 CUC (excl. Diner) De prijzen zijn hoger met kerst en nieuwjaar.

 • Salsa dansen in Havana

  CUC 20 p.p.

  Leer salsa dansen in Cuba, het land van de Salsa! De ultieme stad om deze gepassioneerde dans te leren is natuurlijk in de hoofdstad Havana. Er zijn verschillende vormen en ritmes van de salsa, maar één ding blijft altijd hetzelfde; Deze bruisende dans is altijd een feest!

  Minimaal 6 personen.

Optionele excursies in Santiago de Cuba

 • City Tour door Santiago de Cuba

  CUC 15 p.p.

  De meest Cubaanse stad van Cuba, warmer en een groter percentage bewoners van Afrikaanse afkomst dan in de rest van Cuba. Hier begon de onafhankelijkheidsoorlog tegen de Spanjaarden in de 19e eeuw én hier begon de Revolutie van Fidel Castro en Che Guevarra. Tijdens deze city tour bezoekt u andere plaatsen dan tijdens de stadswandeling zoals de Moncada kazerne, Plaza de la Revolucion, de Begraafplaats waar o.a. Jose Marti ligt begraven en een bezoek aan het imposante fort Morro aan de baai van Santiago.
  Exclusief zijn entreegelden: bezoek begraafplaats 5 CUC en Morro fort 6 CUC.

Optionele excursies in Varadero

 • Jeepsafari

  CUC 81 p.p.

  Ontdek de andere kant van Varadero: wilt u een leuke, afwisselende en actieve dag en ook nog wat zien van het echte Cuba, maar wilt u niet in de bus zitten? Dan is een jeep safari echt iets voor u!

  U stapt vandaag namelijk zelf achter het stuur (4 mensen per jeep) en duikt het achterland van Varadero in, langs onverharde wegen op zoek naar de binnenlanden van Cuba. Daarnaast zult u varen over de, in de dichtbij gelegen, Canimarrivier en luncht u ergens midden in de natuur. Als het weer en de tijd het toelaat zult u ook l snorkelend de onderzeewereld van de Atlantische oceaan ontdekken. Tot slot wordt er ook nog een heerlijk verfrissende duik genomen in de Saturnusgrot, waar de watertemperatuur rond de 20 graden ligt. Vergeet u rijbewijs en zwemspullen niet!

 • Boat adventure

  CUC 88 voor 2 personen

  Deze leuke, circa twee uur durende excursie vindt meerdere malen per dag plaats. U wordt opgehaald bij uw accommodatie en u hoeft niet lang in de bus te zitten daar deze spetterende tocht vanuit Varadero start.Voordat de tour van start gaat worden er nog een aantal instructies gegeven, vooral betreffende uw veiligheid.

  Per waterscooter/speedboot gaat de groep richting open zee en zal de snelheid opgevoerd worden. Ook zal er een stuk door de mangroven van Varadero gevaren worden, waar u aan wal zult gaan en een rondleiding krijgt door een kleine dierentuin met onder andere schildpadden, slangen en alligators. Natuurlijk wordt u na afloop weer naar uw hotel teruggebracht. Diegenen die van actie en snelheid houden mogen deze excursie absoluut niet missen! Houdt u er alstublieft rekening mee dat deze excursie geheel op eigen risico uitgevoerd wordt en dat u per 2 personen op de waterscooter/speedboot zit. Min leeftijd bestuurder: 18 jaar.

 • Buena Vista Sol Club

  CUC 49 p.p.

  Beleef iedere woensdag avond het geweldige concert van het orginele Buena Vista Social Club project! Dit initiatief van Ry Cooder en Wim Wenders toonde zich in 1998 aan de wereld in de Carnegie Hall in New York en heeft sindsdien de hele wereld over gereisd om ons kennis te laten maken met de mooie, traditionele Cubaanse muziek.

  Een echte aanrader is de Buena Vista Premium, waar u in stijl door een Oldtimer wordt opgehaald om naar Plaza Américas gebracht te worden. Bij aankomst zult u in de bar onder het genot van een drankje kennis maken met de artiesten die deze avond voor u op zullen treden. Aansluitend kunt u optimaal genieten van het 1,5 uur durende concert.

 • Snorkelen

  CUC 36 p.p.

  Vertrek vanaf uw hotel om 0930 uur( ongeveer 30 minuten rijden) naar Playa Coral waar u kunt snorkelen. Daarna gaat u naar Cueva Saturno waar in de grot gesnorkeld kan worden. Bij terugkomst in het hotel wordt gezamenlijk geluncht. Deze halve dag excursie is op basis van internationaal gezelschap. Het snorkel materiaal is inbegrepen.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven