12-daagse privé rondreis Cuba in Casas Particulares

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,7

Gemiddelde beoordeling

14 reizigers beoordelen deze reis met een:

6,3
Toegevoegd op: 15-03-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 09-03-2020

Een avontuurlijke reiservaring voor mensen met enig improvisatietalent

Wij hebben een geweldige reis gehad. We hebben mooie en positieve mensen leren kennen. Leer Spaans voordat je op reis gaat: je komt dan nog meer in contact met de bevolking. Bijvoorbeeld door een gesprekje aan te gaan met de lifters die je meeneemt, de eigenaars van de casus particuliers of de eigenaar van je restaurantje! Rij vanaf Trinidad via Topes de collantes en de prachtige kronkelweg door het bergachtige binnenland naar Santa Clara. En zorg behalve voor een gewone papieren kaart van Cuba voor een goede off line reisplannen. Maps.me heeft ons goed geholpen

Peter en Hanneke uit Bergen NH
8,3
Toegevoegd op: 12-11-2019

Een echte aanrader, een verrassend mooi en groen land met aardige mensen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Wietse en Fintsje uit Friesland
9,0
Toegevoegd op: 13-07-2019

Bijzonder land met uiterst vriendelijke mensen

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 16-05-2019

Bijzondere reiservaring in een bijzonder land.

Er is geen omschrijving ingevuld.

5,0
Toegevoegd op: 08-04-2019

cuba is zalig, maar als je zelf alles kan uitzoeken heb je voor minder geld een waanzinnie reis

als je van de natuur houdt moet je de binnenweg nemen en een aardeweg nemen richting natuur. daar kan je echt Cubaans zonder toeristen met een waanzinnig uitzicht. als je naar bueno vista social club gaat, is het aan te raden om dit te doen in een kleinere stad, achteraf is er in de kleine straten overal muziek waar Cubanen salsa dansen. de restaurants in Havana die in de omschrijving stonden waren niet meer open, via onze gids hebben we wel kunnen dineren in oud havana in een privé restaurant.

8,3
Toegevoegd op: 14-03-2019

Een fantastische, heel bijzondere en avontuurlijke reis!

In Vinales heb we een rondrit met paard en wagen gemaakt langs een tabaksplantage, koffieplantage, mogotes en rotsschildering. Was heel erg leuk (geregeld via de gastvrouw van onze casa). Even naar het strand Playa Larga was ook erg leuk, de weg vanaf de snelweg is ook prima te doen. De tip om vanuit Vinales naar Cayo Jutias te gaan is absoluut een afrader. De weg is zo bizar slecht dat we continu in angst zaten dat er een as zou breken, lekke banden oid. Bij Santa Lucia hebben we het opgegeven en zijn terug gegaan. De dinertip in Havana kan ook geschrapt, restaurant El Templete is weg, het gebouw is deels gesloopt. De bodemprijs voor een ritje met een oldtimer is inmiddels wat opgehoogd. Hij wilde echt niet verder zakken dan 45 cuc (voor een uur) Wat het overigens meer dan waard was, superleuk!

Marleen
7,7
Toegevoegd op: 15-02-2019

Havana, Trinidad en Vinãles absolute hoogtepunten!

Heerlijk rondstruinen in old town Havana. Paardrijden Vinãles is geweldig. En terug in de tijd in Trinidad. Gelukkig is er genoeg tijd in dit reisprogramma voor deze hoogtepunten. Autorijden in Cuba is een ervaring op zich. Voor je gevoel mag alles daar! Van te voren Maps offline downloaden, dan kun je prima de weg vinden in Cuba. Dit was vooral handig om je casa te vinden.

Anoniem
8,7
Toegevoegd op: 26-10-2018

Een unieke ervaring in een land met prachtige natuur, vriendelijke mensen, oldtimers en salsa.

Onderweg met de huurauto in Vinales op zoek naar een tabaksplantage. Natuurlijk verkeerd gereden en boven op een berg konden we niet meer verder. We wilden net omkeren toen er een man uit de bosjes kwam. Met handen en voeten werk en een beetje Engels uitgelegd dat we op zoek waren naar een tabaksplantage. Bleek deze man zelf sigaren te rollen en werden we uitgenodigd bij zijn huisje om te kijken en de sigaren te proberen. Sigaar lekker in de honing gedoopt en een vers gezette kop koffie van bonen uit eigen plantage. Een unieke en super leuke ervaring.

Peter en Petra uit Nieuwerbrug
8,3
Toegevoegd op: 30-05-2018

Bijzondere indrukwekkende bestemming

Rondreizen met een huurauto door Cuba is een leuk avontuur en zeker aan te raden. Ook zonder beheersing van de Spaanse taal. Met handen en voeten red je je prima. Cubanen zijn gastvrij en vriendelijk.