12-daagse privé rondreis Cuba in een Notendop

 

Drie tropische plaatsen in één reis!

Reis met ons mee naar het hart van Cuba! Tijdens deze combireis doe je maar liefst drie plaatsen aan. Je begint in Havana, waar je twee nachten verblijft en je uiteraard de mogelijkheid hebt om deze kleurrijke koloniale stad te ontdekken. 

Op de derde dag word je naar Trinidad gebracht, aan de Caribische Zee. Je verblijft hier drie nachten in een toeristenklassehotel op basis van all inclusive. Neem een verfrissende duik in het koele zwembad, geniet van heerlijke maaltijden in één van de restaurants of ga op excursie naar de prachtige stad Trinidad.

Op dag 6 word je terug gebracht naar Havana waar je weer twee nachten verblijft. Wij raden je aan om een rondrit door de stad per coco taxi of met een klassieke oldtimer te maken; een onvergetelijke ervaring is jou verzekerd!

Op dag 8 word je naar de badplaats Varadero gebracht, de ideale plek om de laatste drie nachten van de reis door te brengen. Ontdek hier de prachtige onderwaterwereld of pik nog een salsalesje mee in het all inclusive resort waar je verblijft. Het hotel beschikt over meerdere restaurants, een bar bij het zwembad, sport- en massagemogelijkheden en een animatie team.

Op dag 11 word je naar de luchthaven van Havana gebracht voor de terugvlucht naar Nederland, waar je op dag 12 aankomt. Het is ook mogelijk de reis te verlengen in het strandhotel in Varadero.
 Bekijk onze selectie van hotels

Havana
Havana is de hoofdstad van Cuba en werkelijk een fantastische stad met prachtige architectuur. Geniet van de swingende muziek, flaneer langs de boulevard of breng een bezoek aan het rum museum, het tabak museum of het Capitolio: Havana verovert ongetwijfeld een ieders hart! Een bezoek aan de oude wijk van Havana, Havana Vieja, mag ook niet ontbreken tijdens de reis naar Cuba. 
 Lees meer over Havana

Trinidad
Trinidad is door UNESCO uitgeroepen tot cultureel erfgoed en niet zonder reden! Deze romantische plaats kent een doolhof aan kleurrijke klinkerstraten met prachtige koloniale huizen en door de hele stad klinkt muziek, het echte Cubaanse gevoel zal hier absoluut niet ontbreken. De meeste bezienswaardigheden bevinden zich rond Plaza Mayor, hét plein van Trinidad. Het hotel bevindt zich direct aan het heerlijke zandstrand en de schitterende zee en op kleine afstand van het fantastische centrum van Trinidad. 
 Lees meer over Trinidad

Varadero
Varadero is een schiereiland aan de Atlantische kust van Cuba. Deze beroemde badplaats wordt omgeven door wel 21 kilometer kust met een wit zandstrand en een prachtige, blauwgroene zee. De onderwaterwereld van Varadero is spectaculair en het plaatsje kent daarom verschillende duikplekken. De dansliefhebbers kunnen ’s avonds terecht in tientallen disco’s en nachtclubs. Het hotel bevindt zich midden in het centrum en aan het prachtige strand van Varadero. Gezellige barretjes en restaurants bevinden zich op loopafstand van het hotel.
 Lees meer over Varadero

Hou je er rekening mee dat je in Cuba voor onvoorziene gebeurtenissen kan komen te staan. Warm eten en warm water is niet vanzelfsprekend op Cuba, waardoor je hier niet altijd op kunt rekenen. Tevens bestaat de mogelijkheid dat er van hotels, route en/of volgorde van de reis wordt afgeweken. De accommodaties zijn niet altijd zoals je van ons gewend bent en het kan zelfs voorkomen dat reeds bevestigde hotels onderweg nog gewijzigd worden. Hotels in Cuba zijn staatseigendom, dit houdt in dat de Cubaanse staat hotelkamers kan vorderen en herverdelen.

Momenteel is de toeristische vraag in Cuba erg hoog, omdat velen het authentieke Cuba nog willen zien. Dit leidt soms tot organisatorische uitdagingen waar de infrastructuur nog niet altijd toereikend is voor de grote toestroom van toeristen. Het onverwachte kan echter ook z’n charme hebben, daar zijn wij van overtuigd! Wanneer je bereid bent om de situatie voor lief te nemen zoals hij is, zul je gegarandeerd thuiskomen met prachtige verhalen en herinneringen aan een land waar de verandering langzaam binnendringt. Wij, maar ook onze lokale vertegenwoordiger op Cuba, zullen er alles aan doen om te zorgen dat je een onvergetelijke reis zult beleven. 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit