16-daagse privé rondreis Cuba Grande

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,0

Gemiddelde beoordeling

10 reizigers beoordelen deze reis met een:

6,7
Toegevoegd op: 13-03-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 12-02-2020

Bijzondere reis, mooi weer, goede gids, veel historie en prachtige muziek en mooie lokale mensen.

De reis naar Santiago de Cuba zou ik niet nog een keer doen. Te ver over hele slechte wegen. In het donker bijna niet te doen. Aan rader in om navigatie app offline in Cuba te gebruiken werkt perfect. Wel eerst downloaden op telefoon thuis.

Albert T
1,0
Toegevoegd op: 18-11-2019

Veel te veel geld voor deze reis.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 14-11-2019

Fantastische reis, het lijkt net alsof je in een levend museum bent!

Ga vooral als je in trinidad bent en je houd van wandelen naar de watervallen die daar zijn. Het zijn fantastische wandelingen met veel klim en klauter werk maar je komt op echt bijzondere plekken! Dit is nog niet mega bekent bij de toeristen dus je zit echt heerlijk rustig.

Dennis
6,0
Toegevoegd op: 27-10-2019

Een mooie ervaring maar helaas Wel teleurgesteld in wat we van FOX gewend zijn

Ga zeker goed voorbereid op reis, koop nuttige boeken en lees u goed in van te voren, de reisinfo van Fox is erg beperkt. MasterCard en Visa zijn goed te gebruiken om geld te pinnen. Wegens problemen Met openbaar vervoer staan veel mensen langs de wegen die mee willen rijden soms zelfs tegen betaling , sommigen dwingen je zelfs tot stoppen gekleed in imponerend uniform en bijbehorende (niets betekende) badge op hun kleding , ons advies is om gewoon niemand mee te nemen

Raimond en Saskia
9,3
Toegevoegd op: 28-09-2019

Zeer tevreden over de reis naar Cuba, geweldige ervaring

De watervallen in las aguas , sigarenfabriek

Erik
8,0
Toegevoegd op: 18-04-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 10-10-2018

Cuba inb al haar karakters

Cuba rondreis laat je alle verschillende streken van het land zien. Je komt met alle aspecten van het land in aanraking. Laat Cuba zien zoaqls het land is.

Anneke uit Brunssum
7,3
Toegevoegd op: 04-10-2018

Prachtige en volledige rondreis door natuurschoon Cuba

Paardrijden door Vinales Valle is absoluut aan aanrader Waterval El Nicho bezoeken (onderweg van Cienfuegos naar Trinidad) De rest is jullie taak :)

Joost en Marieke
7,3
Toegevoegd op: 28-07-2018

Mooi vakantieland, bruisende steden en mooie stranden

Erg bijzonder land. Er zijn veel gebruiken en zaken waar je niet direct van snapt hoe het werkt, maar dat komt gedurende de reis. Daarom wordt de reis ook erg interessant. Havanna is een erg mooi stad waar zeer veel te zien en te doen is. Vignales is een zeer indrukwekkende omgeving, waar je een hotel krijgt met het beste uitzicht over de spectaculaire vallei (een van de hoogtepunten van de reis). Daarnaast zeer veel leuke unieke steden gezien: Trinidad (veel paarden en karretjes maakt het zeer pittoresk), Camaguey (veel straatjes om in te verdwalen, maar toch een modern centrum, een aantal goede restaurants), Santiago de Cuba etc. Afsluiten met een rustmoment op een van Varadero's stranden. Een van de mooiste stranden van de Caraïben.