9-daagse privé rondreis met huurauto Kleurrijk Cuba

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

6,4

Gemiddelde beoordeling

6 reizigers beoordelen deze reis met een:

6,3
Toegevoegd op: 29-02-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 16-11-2019

Geweldige ervaring in mooi, gastvrij, bijzonder land met veel mogelijkheden.

Trinidad moet je zeker de tijd voor nemen. in Havannna is Cristobal Colon erg bijzonder, wel iets buiten de stad maar zeker de moeite waard. Net buiten Trinidad naar Santi Spiritus is het bezoeken van Torre Manaca Iznaga (suikerrietplantage) zeker een aanrader.

Paul & Anita
2,3
Toegevoegd op: 15-07-2019

Zeer teleurstellend

Hotels kiezen in centrum, andere reisvolgorde

Heleen uit Noordwijk
4,7
Toegevoegd op: 15-06-2019

Prijs/kwaliteit verhouding niet in orde.

Als je een auto wilt huren, dan niet bij dit bedrijf. Besef je ook dat de wegen in slechte staat zijn. Ga niet naar de krokodillenfarm in Boca de Guama. De krokodillen worden met velen in kleine ruimtes gehouden. Ook houden ze een kleine krokodil vastgebonden met een touw om zijn nek en mond voor toeristische foto's. Naar ons idee niet diervriendelijk. Wat wel aan te raden is, is de hike naar de waterval Las Vegas in het Escambray gebergte. Toegang is 10 cuc pp en kan je verkrijgen bij het informatie center. De hike is ongeveer 45 minuten enkele reis. Je komt uit bij een waterval met zijn natuurlijke pool. Hier kan je lekker in zwemmen.

Veronique
8,3
Toegevoegd op: 22-05-2019

Kleurrijk Cuba zelf ontdekken met de auto

Een mooie reis langs de hoogtepunten van Cuba. Neem voldoende tijd om de natuur rondom Viñales en Trinidad te ontdekken en verleng daar je reisdagen. Zorg ook dat je altijd water achter de hand hebt in je hotelkamer zodat je je toch kunt opfrissen als het water is uitgevallen. Ontdek de dingen zelf maar wees je bewust dat je Cubanen niet direct kunt vertrouwen dus controleer alles goed en het liefst met elkaar zodat je niet wordt opgelicht door onoplettendheid. Het is namelijk veel leuker iemand iets extras te geven als je daar zelf voor kiest.

Familie Klaver
8,7
Toegevoegd op: 16-02-2019

Overweldigend met veel nieuwe indrukken en tijd om te verkennen en te ontspannen.

Rijden in oldtimers was heel bijzonder en een aanrader. "We hebben geen WIFI maar wel Mojito en dat bevorderde de conversatie" en dat is een heel juiste opmerking in Cuba. Onze gids/chaufeur Javier is een wandelende wikipedia en bovendien heel erg fijn mens. Dat maakte de reis extra waardevol.

Hans uit Hellevoetsluis.