Privé rondreis met huurauto Kleurrijk Cuba

Korte en bondige reis om een goede indruk van Cuba te krijgen!

Het diverse Cuba is een mix van cultuur, avontuur, natuur en prachtige stranden. U vindt er prachtige koloniale steden zoals Trinidad, loop door het koloniale centrum en waan u terug in de tijd. Hetzelfde kan gezegd worden voor de hoofdstad Havana, rij door de stad in één van de oldtimers en geniet van de authentieke sfeer die de stad nog steeds ademt.

Tijdens de reis draait het niet alleen om Cuba's prachtige steden, u gaat ook haar indrukwekkende natuur verkennen. Zo gaat u naar Viñales, met haar wereldberoemde vallei vol met de kenmerkende mogotes en u sluit de vakantie af aan de fraaie witte stranden van Varadero, dé strandbestemming van Cuba.
 Bekijk hier het complete programma

Authentieke overnachtingen bij de lokale bevolking
U overnacht in toeristenklassehotels of in een Casa Particulares te. Hierbij verblijft u bij de Cubanen thuis, zo kunt u de gastvrijheid van de vriendelijke Cubanen nog beter ervaren en kunt u genieten van een echt Cubaans ontbijtje. In Varadero verblijft u op basis van all-inclusive.
 Bekijk hier alle geselecteerde hotels

Ontdek Cuba op uw eigen manier
Gedurende uw reis door Cuba beschikt u over een comfortabele huurauto. Cuba is een land waar de kleine dingen het verschil maken. U komt onderweg langs tabaksvelden, stranden en kleine dorpjes, het voordeel van uw eigen auto is dat u kunt stoppen wanneer u maar wilt! Zo kunt u in uw eigen tempo genieten van dit mooie land en enigszins uw eigen plan trekken.
 Bekijk hier alles wat inclusief is

Houdt u er rekening mee dat u in Cuba voor onvoorziene gebeurtenissen kan komen te staan. Warm eten en warm water is niet vanzelfsprekend op Cuba, waardoor u hier niet altijd op kunt rekenen. Tevens bestaat de mogelijkheid dat er van hotels, route en/of volgorde van de reis wordt afgeweken. De accommodaties zijn niet altijd zoals u van ons gewend bent en het kan zelfs voorkomen dat reeds bevestigde hotels onderweg nog gewijzigd worden. Hotels in Cuba zijn staatseigendom, dit houdt in dat de Cubaanse staat hotelkamers kan vorderen en herverdelen.

Momenteel is de toeristische vraag in Cuba erg hoog, omdat velen het authentieke Cuba nog willen zien. Dit leidt soms tot organisatorische uitdagingen waar de infrastructuur nog niet altijd toereikend is voor de grote toestroom van toeristen. Het onverwachte kan echter ook z’n charme hebben, daar zijn wij van overtuigd! Wanneer u bereid bent om de situatie voor lief te nemen zoals hij is, zult u gegarandeerd thuiskomen met prachtige verhalen en herinneringen aan een land waar de verandering langzaam binnendringt. Wij, maar ook onze lokale vertegenwoordiger op Cuba, zullen er alles aan doen om te zorgen dat u een onvergetelijke reis zult beleven.

cu_sgl_grande_klein

Het reisprogramma van deze rondreis

Havana | Viñales | Trinidad | Santa Clara | Varadero | Havana

 Bekijk hier het gedetailleerde dag tot dagprogramma.

 

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

11 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,4
Geweldige reis!
Mw. R - Luttenberg
Prachtige natuur, leuke sfeer en een fantastische bevolking!
Terug naar boven