Privé rondreis met huurauto Kleurrijk Cuba

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

6 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 20-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. H - Dilsen
8,6
Toegevoegd op: 18-02-2018

Een zeer bijzondere vakantie, 100 jaar terug in de tijd. Voldoende van Cuba gezien in korte tijd!

Een prachtige mogelijkheid om op eigen houtje veel te zien in korte tijd. Je maakt veel kilometers maar ziet dan ook wel wat van Cuba. Gezellige stadjes, vriendelijke mensen en mooi weer. Je gaat echt 100 jaar terug in de tijd. Zelf met een huurauto rijden is zeer goed te doen, alleen is op tijd tanken wel een puntje. Vier keer een lege pomp gehad totdat tot onze grote opluchting de 5e wel benzine had voor ons.

Dhr. C - Castricum
10,0
Toegevoegd op: 04-12-2017

Geweldige reis!

Via FOX reizen een vakantie geboekt naar Cuba. Een roadtrip van 9 dagen, eigen auto, van hotel naar hotel. Wij hadden er nog een verlenging bijgeboekt van 5 dagen in het laatste hotel (resort). De roadtrip was super! Via FOX hadden we een uitgebreide routebeschrijving meegekregen, hierin stonden ook de optionele bezienswaardigheden. Ook stond in deze beschrijving in welke hotels we zouden overnachten. De hotels waren prima, af en toe wat slechte bedden maar je weet dat je dit in Cuba kunt verwachten. De service van en naar het vliegveld was ook goed geregeld. Door de roadtrip hebben we veel gezien van het land, dit maakt de reis juist zo mooi. Daarna nog 5 dagen all inn om even bij te komen van alle indrukken en belevenissen. FOX heeft alles goed geregeld. Wij hebben alles via hun geregeld; verzekering, visum. Goed voor elkaar! Ik zou deze reis iedereen aanraden!

Mw. R - Luttenberg
3,3
Toegevoegd op: 19-11-2017

Blij naar Cuba te zijn geweest, maar ik keer er waarschijnlijk niet meer terug...

9 dagen om het volledig programma af te werken is duidelijk té kort. Je krijgt wel een impressie van het kleurrijk land, maar de verplaatsingen zijn té groot om van alles echt te kunnen genieten. Neem daar dan nog de 'cuban way of life' en de slechte organisatie ter plaatse bij, dan is de ergernis nog groter. Het is spijtig dat je al op reis bezig bent met hoe je die ergernis zult uiten over de gebrekkige en goedkope organisatie omdat je je zo bekocht voelt.

Dhr. S - Waregem
10,0
Toegevoegd op: 12-06-2017

Een geweldige reis en alles goed geregeld!!

Een aanrader is een wandeltocht door het vallei in vinales met een gids.

Mw. Z - Anna Paulowna
8,1
Toegevoegd op: 03-06-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. L - Amsterdam
Terug naar boven