Privé rondreis met huurauto Kleurrijk Cuba

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

11 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 04-12-2017

Geweldige reis!

Via FOX reizen een vakantie geboekt naar Cuba. Een roadtrip van 9 dagen, eigen auto, van hotel naar hotel. Wij hadden er nog een verlenging bijgeboekt van 5 dagen in het laatste hotel (resort). De roadtrip was super! Via FOX hadden we een uitgebreide routebeschrijving meegekregen, hierin stonden ook de optionele bezienswaardigheden. Ook stond in deze beschrijving in welke hotels we zouden overnachten. De hotels waren prima, af en toe wat slechte bedden maar je weet dat je dit in Cuba kunt verwachten. De service van en naar het vliegveld was ook goed geregeld. Door de roadtrip hebben we veel gezien van het land, dit maakt de reis juist zo mooi. Daarna nog 5 dagen all inn om even bij te komen van alle indrukken en belevenissen. FOX heeft alles goed geregeld. Wij hebben alles via hun geregeld; verzekering, visum. Goed voor elkaar! Ik zou deze reis iedereen aanraden!

Mw. R - Luttenberg
3,3
Toegevoegd op: 19-11-2017

Blij naar Cuba te zijn geweest, maar ik keer er waarschijnlijk niet meer terug...

9 dagen om het volledig programma af te werken is duidelijk té kort. Je krijgt wel een impressie van het kleurrijk land, maar de verplaatsingen zijn té groot om van alles echt te kunnen genieten. Neem daar dan nog de 'cuban way of life' en de slechte organisatie ter plaatse bij, dan is de ergernis nog groter. Het is spijtig dat je al op reis bezig bent met hoe je die ergernis zult uiten over de gebrekkige en goedkope organisatie omdat je je zo bekocht voelt.

Dhr. S - Waregem
10,0
Toegevoegd op: 12-06-2017

Een geweldige reis en alles goed geregeld!!

Een aanrader is een wandeltocht door het vallei in vinales met een gids.

Mw. Z - Anna Paulowna
8,1
Toegevoegd op: 03-06-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. L - Amsterdam
7,6
Toegevoegd op: 13-05-2017

Een pakkende positieve cultuurschok

To do : mausoleum van Ché Guevara, eten in de lokale Paladars, het oude stadsgedeelte van Havana Not to do : cueva del Indian in Vinales (geen half woord uitleg, lang wachten, toeristenval)

Dhr. V - Mechelen
8,1
Toegevoegd op: 06-05-2017

Prachtige afwisselende reis, niveau van aantal hotels was te laag niet overeenkomstig met reisprijs

De tocht vanaf Vinales naar Trinidad van circ 500 km is te lang voor een reisdag. Het verblijf in de mooiste stad van Cuba is daardoor te kort en moet verlengd worden met een extra nacht. heet hotel en de maaltijd (diner) in Trinidad is slecht en niet conform de standaard die je mag verwachten. Juist in Trinidad zijn er veel leuke restaurants waardoor juist daar geen behoefte is van een diner bij het hotel. De info mbt het afleveren van de huurauto in Varadero klopt niet. in het hotel was geen vertegenwoordiger van de verhuurmaatschappij!! Gevolg een vermoeide reis door Varadero op zoek naar een afleverbedrijf voor de auto. FOX reizen is vooraf aan de reis telefonisch vrijwel niet te bereiken. Wachttijden van 45 minuten zijn niet ongewoon. Dit deel van de service is slecht!!

Mw. E - Apeldoorn
9,5
Toegevoegd op: 05-05-2017

Een geweldige ervaring in een schitterend land !

Het is geweldig om zelf in Cuba rond te rijden en kennis te maken met de lokale bevolking. Cuba is een schitterend land met een heerlijk klimaat.

Mw. de R - Bergen Op Zoom
8,6
Toegevoegd op: 25-04-2017

Mooie, afwisselende reis vol muziek en kleur!

Vinales is zeer de moeite waard met de mooie grot en de tabaksplantages. Oud Havana is geweldig met leuke kleine straatjes waar je overal wel een lekker mojito kunt drinken. Het mausoleum en museum van Che vonden wij erg indrukwekkend. Huur een auto. Het is een belevenis om zelf te rijden. De wegen zijn heel rustig maar let op: iedereen maakt gebruik van de weg. Ook paard en wagen, voetgangers en fietsers! De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Met een glimlach en een flexibele instelling kom je een heel eind. Geef eens wat weg; de mensen zijn er blij mee.

Mw. N - Tilburg
9,0
Toegevoegd op: 21-03-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 01-03-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. V - Spreitenbach
Terug naar boven