5

Privé rondreizen in Cuba

Fly drive Cuba – Ontdek het authentieke Cuba

Wil je met een huurauto het echte authentieke Cuba ontdekken? Kijk dan eens bij onze mogelijkheden voor een fly & drive naar Cuba. Fly and drive ofwel vlieg en pak de huurauto en ontdek dit bijzondere land op eigen gelegenheid. Het grote voordeel, je kunt de bezienswaardigheden in je eigen reistempo bekijken en je reist met je eigen reisgezelschap. Als je wilt, kunnen wij ook zorgen voor een privéchauffeur!

Ervaar het bijzondere Cuba

Wij zorgen er met onze fly and drive reizen naar Cuba voor dat je dit land optimaal zult ervaren. Dit is mogelijk door de excursies die inbegrepen zijn bij de reis. We hebben verschillende routes uitgestippeld die de hoogtepunten van Cuba laten zien. Ontdek koloniale steden zoals Havana, maar ook de mooiste natuurgebieden waaronder Viñales. Een ontmoeting met de vriendelijke locals hoort ook bij onze fly en drive reizen.

Ook de niet-toeristische hoogtepunten

Cuba wordt steeds populairder, dat merken wij ook. Daarom zorgen we ervoor dat je tijdens de fly en drive op Cuba juist ook de minder toeristische plekjes zult bezoeken. En als je met de huurauto rondrijdt, kun je natuurlijk uitstappen waar je wilt om even wat foto’s te maken. En wat onze reizen extra bijzonder maakt: we bieden de mogelijkheid om te overnachten bij de Cubanen thuis: Casa Particulares. Leer hier de echte Cubaanse gastvrijheid kennen!

Ga ook naar Cuba!

Tijdens een fly and drive naar Cuba ontdek je zelf wat deze bestemming zo populair maakt. Rijd heerlijk rond in dit land en geniet van de zee, maar ook van de authentieke steden en dorpjes. Natuurlijk bieden wij ook groepsreizen naar Cuba voor de mensen die liever met een groep en een reisleider het land willen ontdekken. Voor ieder wat wils in ons ruime aanbod.