Groepsrondreis Cuba Grande

U krijgt van ons:
  • Unieke overnachting bij Cubanen thuis
  • Groot aantal excursies inclusief!
  • Heerlijk strandresort o.b.v. all inclusive
  • Comfortabel en non-stop met KLM

Cuba is een bestemming die u niet snel zult vergeten!

Tijdens deze rondreis ontdekken we alle hoogtepunten van Cuba. Bijzondere  mensen, muziek, prachtige natuur en historische en koloniale gebouwen.

Eigen Nederlandse FOX reisleiders en onvoorziene gebeurtenissen
Onze reizen naar Cuba worden begeleid door Nederlandse FOX reisleiders én Cubaanse, Engelssprekende gids of een lokale Cubaanse Nederlandssprekende reisleider.

Onvoorziene gebeurtenissen
Op Cuba kan het voorkomen dat u en wij voor onvoorziene gebeurtenissen komen te staan. Onze reisleiders begrijpen als geen ander wat dat voor Nederlandse reizigers kan betekenen. Zij zullen er alles aan doen om, samen met u, zo goed mogelijk met deze uitdagingen om te gaan en waar mogelijk op te lossen.

Rekent u bijvoorbeeld niet altijd op warm water en/of warm eten, dit is niet vanzelfsprekend op Cuba. Tevens bestaat de mogelijkheid dat er van hotels, route en/of volgorde van de rondreis wordt afgeweken. De accommodaties zullen niet altijd zijn zoals u van ons gewend bent en het kan zelfs voorkomen dat reeds bevestigde hotels onderweg nog gewijzigd worden.

Hotels in Cuba zijn staatseigendom
Dit houdt in dat de Cubaanse staat naar believen hotelkamers kan vorderen en herverdelen. Momenteel is de toeristische vraag erg hoog in Cuba, omdat velen nu nog het authentieke Cuba willen zien. Daarnaast mogen de Amerikanen sinds kort voet aan wal zetten in Cuba waar op grote schaal gebruik van gemaakt wordt.

Dit leidt soms tot organisatorische uitdagingen waar de infrastructuur (nog) niet altijd toereikend is voor de grote toestroom van toeristen. Ook is de grote toeristische vraag terug te zien in de explosief gestegen hotel- en vervoerskosten, wat leidt tot het actuele prijsniveau. Het onverwachte kan echter ook z'n charme hebben!

De verwachting is niet dat deze situatie snel zal veranderen
Maar... als u bereid bent dat (allemaal) voor lief te nemen komt u thuis met prachtige verhalen en herinneringen aan een land waar de verandering langzaam binnendringt. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat u een onvergetelijke reis zult beleven. Wel verwachten we van alle deelnemers aan deze reis een positieve en flexibele instelling. 


Gevarieerd dagprogramma

We bezoeken onder meer het historische Trinidad. Onze reisspecialist Susanne vertelt: "De hele binnenstad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en als u daar bent, begrijpt u waarom. Er rijden geen auto's in het centrum, alles is op loopafstand en de straten zijn met keien belegd. Daarnaast, de typische foto's van de Cubaanse bevolking in alle folders en reismagazines, die ziet u hier volop. U kijkt uw ogen uit."
Met ons ontdekt u de bekende hoogtepunten én de onbekende pareltjes van het mooie Cuba.
 Bekijk het hier complete dagprogramma

Authentieke overnachtingen én een heerlijk strandresort
Tijdens uw reis door Cuba zult u niet alleen in hotels overnachten. Wij hebben ook overnachtingen bij de vriendelijke Cubaanse bevolking thuis ingepland, in zogenaamde Casa Particulares. Op deze manier leert u de Cubaanse cultuur pas echt goed kennen en ziet u hoe gastvrij en hartelijk deze mensen zijn. Daarnaast verblijven we aan het einde van de rondreis in een heerlijk resort aan het strand van Varadero, op basis van all inclusive. Dat is nog eens ontspannen nagenieten van uw reis!
 Bekijk alle hotels in ons aanbod

Groot aantal excursies inclusief en comfortabel vervoer
Stelt u zich een tropisch eiland voor met prachtige witte stranden, wuivende palmbomen en azuurblauw water met prachtig koraal. Daar nemen wij u mee naartoe: het paradijselijke Cayo Paraiso! Alleen bij FOX inclusief. Met een open bar, seafood lunch aan boord en de mogelijkheid om te snorkelen vanaf de boot ontbreekt het ons aan niks. 

Vanaf Schiphol vliegen we non-stop met KLM naar Cuba. We reizen per comfortabele airconditioned bus met ervaren chauffeur. 
 Bekijk wat nog meer bij deze reis inbegrepen is

cu_hor_cuba_grande_klein

Het reisprogramma van deze rondreis

Havana | Viñales | Cienfuegos | Trinidad | Camagüey | Santiago de Cuba | Sancti Spiritus | Santa Clara | Varadero | Havana

Bekijk het uitgebreide reisprogramma.

 

Deze reis bestaat uit:

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte: Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers.

135 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,4
Een afwisselende reis met veel geschiedenis over Cuba. Wel veel reisdagen.
Dhr. van V - Zoetermeer
De plaatselijke muzikanten nodigden mij uit om met hen mee te spelen. Een leuke ontmoeting met de lokale bewoners van Cuba!
Bezoek met ons het prachtige Cayo Paraiso en het onvergetelijke Viñales!
Unieke overnachting bij de Cubanen thuis én heerlijk resort aan het strand.
Deskundige Nederlandse reisleiding die u de mooiste plekjes laten zien.
Inclusief bezoek aan het Tren Blindado, Cuevas de los Indios en nog veel meer!
Terug naar boven