Cuba

Cuba Groepsreizen

Cuba reis 29-08-2016

Mart Dircks
14-03-2016 - 15:46 uur
Wij, Truus en Mart, hebben de Cuba grande reis geboekt met vertrekdatum 29-08-2016. We hebben er ziin. Wie gaat er nog meer op die datum met FOX mee?
Er zijn 4 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 4
RE: Marion Spanbroek
15-08-2017 - 21:30 uur
Hallo, wij reizen met ons vieren Adrie, Marij, Marlies en Marion op 28 augustus naar Cuba. Voor ons ook de eerste keer naar Cuba. Wij hopen op een mooie reis met een gezellig gezelschap en een super gids.
Wij zullen snel met elkaar kennis maken en bereiden ons nu langzaam voor op de reis. Tot snel.
RE: John Noordegraaf
10-07-2017 - 12:34 uur
Hallo mijn naam is John Noordegraaf en ik reis samen met mijn vader Rein de 4 Oktober naar Cuba,wij doen de dertien daagse reis,en hopen ook leuke mensen te ontmoeten tijdens de reis.voor mijzelf is het de tweede keer naar Cuba.
reis regelmatig met Fox, is altijd goed bevallen tot nog toe !
Groetjes John en Rein.
RE: Brigit
14-08-2016 - 13:11 uur
Hoi allen,

Het duurde even voor ik dit forum had gevonden. Alles aan het voorbereiden en heb er super veel zin in! En inderdaad, we hebben allemaal dezelfde interesse, anders maken we deze reis niet, dus het wordt vast een prima vakantie!

Grtz Brigit
RE: Jaap en Bertina
12-06-2016 - 17:22 uur
Wij hebben ook deze reis naar Cuba geboekt. We hebben al eerder groepsrondreizen gemaakt en leuke ervaringen opgedaan. Vaak is het met een groep een zeer gevarieerd gezelschap en dat is wel leuk. Meestal is er wel met meerdere reizigers een klik en wordt het een onvergetelijke ervaring. Daar gaan wij van uit. ;-) Het wordt onze eerste keer naar Cuba. Wij hebben er zin in, we spreken geen woord Spaans, maar met handen en voeten en een woordenboekje kom je vaak al heel ver bij de lokale bevolking, zo is onze ervaring. Geen idee hoe de groepssamenstelling is, maar dat ontdekken we wel in de komende periode.

Rondreis Cuba - Ga op groepsreis door het land van sigaren

Cuba is natuurlijk veel meer dan het land van de sigaren en dat zult u ontdekken tijdens een rondreis in Cuba. Onze reisleiders laten de hoogtepunten zien en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Van prachtige stranden tot het koloniale Trinidad, onze groepsreizen zorgen ervoor dat u de veelzijdigheid van het land leert kennen. 

Bijzondere excursies Cuba

Cuba is authentiek, wat ook duidelijk te zien is tijdens de vele bijzondere excursies in Cuba. Ontdek met ons Havana in een klassieke oldtimer. Havana is ongetwijfeld één van de mooiste steden van het Caribisch gebied en een trotse chauffeur laat u de leukste plekjes zien. Natuurlijk mag een bezoek aan de wereldberoemde tabaksplantages ook niet ontbreken. Ga echt terug in de tijd in het koloniale Trinidad, een plaats die door UNESCO is uitgeroepen tot cultureel erfgoed. Een bezoek aan de prachtige stranden in Varadero of Cayo Santa Maria zorgt voor extra ontspanning tijdens de Cuba rondreis.

Overnachten in Cubaanse stijl

Een bijzondere verblijfsvorm tijdens de groepsreis op Cuba is een overnachting in een ‘Casa Particular’’, wat letterlijk ‘privé huis’ betekent. Een unieke overnachting bij Cubanen thuis. Vaak kunnen ze ook nog eens overheerlijk voor u koken! Naast deze bijzondere manier van overnachten zijn er ook comfortabele (all inclusive!) resorts aan het strand om even helemaal tot rust te komen tijdens de rondreis.

Wanneer naar Cuba?

Een rondreis door Cuba kan het hele jaar door. Het is er bijna altijd heerlijk warm met een gemiddelde temperatuur rond de 30 graden. In de maanden juli en augustus is het extra warm met gemiddelde temperaturen boven de 30 graden. Maar een koel briesje aan de kust zorgt er vaak voor dat het aangenaam blijft. Het regenseizoen is van mei tot en met oktober, waarbij iets meer regen kan vallen dan de rest van het jaar. Het zijn voornamelijk korte en hevige buien aan het einde van de middag.

Groepsrondreis Cuba: ga met ons mee

Alle rondreizen in Cuba worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider. En voor iedere Cuba rondreis geldt dat onze reisleiders er altijd voor zorgen dat de reizigers volop kunnen genieten.

Naast een groepsreis in Cuba, bieden we ook de mogelijkheid voor een singlereis of een fly drive Cuba met huurauto. Voor alle reizen geldt dat wij vanaf Schiphol met KLM rechtstreeks naar Cuba vliegen.

Ga met ons mee en ontdek het authentieke én swingende Cuba!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven