Cuba

Cuba Groepsreizen

16-daagse groepsrondreis Cuba Grande

Vertrek: 10-07-2017

Carmen en Teun
25-06-2017 - 00:01 uur
Hoi Hoi,

Wij zijn Carmen en Teun, een stel van 25 en 27 jaar, en we gaan samen met de ouders van Teun! Zijn er nog mensen die ook 10 juli mee gaan met de Cuba Grande groepsvakantie? Nog 2 weekjes te gaan en we hebben er erg veel zin in!
Er zijn 2 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 2
RE: Leon van Genderen
02-07-2017 - 21:30 uur
Hoi allemaal,
Wat leuk om op deze manier al een beetje kennis te maken!! Samen met mijn vriend John (en jullie) gaan wij het mooie Cuba ontdekken! Nu de vertrekdatum in zicht komt, komt het vakantiegevoel al een beetje boven borrelen!!

Tot volgende week, hasta la próxima semana!

Leon
RE: Nancy
29-06-2017 - 11:07 uur
Hallo,
Wat leuk om alvast zo kennis te maken! Wij zijn Barbara en Nancy, 2 vriendinnen en vergezellen jullie tijdens deze reis! Wij kunnen ook niet wachten!

Groetjes,
Nancy

Rondreis Cuba - Ga op groepsreis door het land van sigaren

Cuba is natuurlijk veel meer dan het land van de sigaren en dat zult u ontdekken tijdens een rondreis in Cuba. Onze reisleiders laten de hoogtepunten zien en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Van prachtige stranden tot het koloniale Trinidad, onze groepsreizen zorgen ervoor dat u de veelzijdigheid van het land leert kennen. 

Bijzondere excursies Cuba

Cuba is authentiek, wat ook duidelijk te zien is tijdens de vele bijzondere excursies in Cuba. Ontdek met ons Havana in een klassieke oldtimer. Havana is ongetwijfeld één van de mooiste steden van het Caribisch gebied en een trotse chauffeur laat u de leukste plekjes zien. Natuurlijk mag een bezoek aan de wereldberoemde tabaksplantages ook niet ontbreken. Ga echt terug in de tijd in het koloniale Trinidad, een plaats die door UNESCO is uitgeroepen tot cultureel erfgoed. Een bezoek aan de prachtige stranden in Varadero of Cayo Santa Maria zorgt voor extra ontspanning tijdens de Cuba rondreis.

Overnachten in Cubaanse stijl

Een bijzondere verblijfsvorm tijdens de groepsreis op Cuba is een overnachting in een ‘Casa Particular’’, wat letterlijk ‘privé huis’ betekent. Een unieke overnachting bij Cubanen thuis. Vaak kunnen ze ook nog eens overheerlijk voor u koken! Naast deze bijzondere manier van overnachten zijn er ook comfortabele (all inclusive!) resorts aan het strand om even helemaal tot rust te komen tijdens de rondreis.

Wanneer naar Cuba?

Een rondreis door Cuba kan het hele jaar door. Het is er bijna altijd heerlijk warm met een gemiddelde temperatuur rond de 30 graden. In de maanden juli en augustus is het extra warm met gemiddelde temperaturen boven de 30 graden. Maar een koel briesje aan de kust zorgt er vaak voor dat het aangenaam blijft. Het regenseizoen is van mei tot en met oktober, waarbij iets meer regen kan vallen dan de rest van het jaar. Het zijn voornamelijk korte en hevige buien aan het einde van de middag.

Groepsrondreis Cuba: ga met ons mee

Alle rondreizen in Cuba worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider. En voor iedere Cuba rondreis geldt dat onze reisleiders er altijd voor zorgen dat de reizigers volop kunnen genieten.

Naast een groepsreis in Cuba, bieden we ook de mogelijkheid voor een singlereis of een fly drive Cuba met huurauto. Voor alle reizen geldt dat wij vanaf Schiphol met KLM rechtstreeks naar Cuba vliegen.

Ga met ons mee en ontdek het authentieke én swingende Cuba!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven