Cuba

Ontdek met ons tijdens een rondreis in Cuba, Havana in een oldtimer, bezoek tabaksplantages en geniet van prachtige stranden.
We overnachten in toeristenklasse hotels in Cubaanse stijl en in Varadero in een viersterrenhotel.
Onze rondreizen naar Cuba zijn of met huurauto, privé chauffeur of Nederlandse reisleider
Bij ons zijn veel excursies al inclusief tijdens de rondreizen naar Cuba.

10

Rondreizen in Cuba

Rondreis Cuba - Ga op rondreis door het land van sigaren

Cuba is natuurlijk veel meer dan het land van de sigaren en dat zul je ontdekken tijdens een rondreis in Cuba. Onze reisleiders laten de hoogtepunten zien en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Van prachtige stranden tot het koloniale Trinidad, onze rondreizen zorgen ervoor dat je de veelzijdigheid van het land leert kennen. 

Bijzondere excursies Cuba

Cuba is authentiek, wat ook duidelijk te zien is tijdens de vele bijzondere excursies in Cuba. Ontdek met ons Havana in een klassieke oldtimer. Havana is ongetwijfeld één van de mooiste steden van het Caribisch gebied en een trotse chauffeur laat je de leukste plekjes zien. Natuurlijk mag een bezoek aan de wereldberoemde tabaksplantages ook niet ontbreken. Ga echt terug in de tijd in het koloniale Trinidad, een plaats die door UNESCO is uitgeroepen tot cultureel erfgoed. Een bezoek aan de prachtige stranden in Varadero of Cayo Santa Maria zorgt voor extra ontspanning tijdens de Cuba rondreis.

Overnachten in Cubaanse stijl

Een bijzondere verblijfsvorm tijdens de rondreis door Cuba is een overnachting in een ‘Casa Particular’’, wat letterlijk ‘privé huis’ betekent. Een unieke overnachting bij Cubanen thuis. Vaak kunnen ze ook nog eens overheerlijk voor je koken! Naast deze bijzondere manier van overnachten zijn er ook comfortabele (all inclusive!) resorts aan het strand om even helemaal tot rust te komen tijdens de rondreis.

Wanneer naar Cuba?

Een rondreis door Cuba kan het hele jaar door. Het is er bijna altijd heerlijk warm met een gemiddelde temperatuur rond de 30 graden. In de maanden juli en augustus is het extra warm met gemiddelde temperaturen boven de 30 graden. Maar een koel briesje aan de kust zorgt er vaak voor dat het aangenaam blijft. Het regenseizoen is van mei tot en met oktober, waarbij iets meer regen kan vallen dan de rest van het jaar. Het zijn voornamelijk korte en hevige buien aan het einde van de middag.

Groepsrondreis Cuba: ga met ons mee

Alle rondreizen in Cuba worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider. En voor iedere Cuba rondreis geldt dat onze reisleiders er altijd voor zorgen dat de reizigers volop kunnen genieten. Wij bieden verschillende groepsreizen in Cuba aan maar bieden ook bijvoorbeeld een singlereis of een fly drive Cuba met huurauto aan. Voor alle reizen geldt dat wij vanaf Schiphol met KLM rechtstreeks naar Cuba vliegen. Ga met ons mee en ontdek het authentieke én swingende Cuba!