16-daagse single groepsreis Cuba, het land van Salsa en Mojito's

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,8

Gemiddelde beoordeling

99 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,7
Toegevoegd op: 18-04-2020

Cuba: Misschien wel, misschien niet

Prachtig land met ontzettend aardige mensen. Goede muziek en onwaarschijnlijk lekkere cocktails!

BJ uit Leiden
8,0
Toegevoegd op: 21-02-2020

Cuba: een verrassende ontdekking met lieve mensen, salsa, rum, suiker, sigaren en old timers.

Positief verrast door de gastvrijheid van de mensen. Niet opdringerig, hartelijk en geïnteresseerd. Verbazingwekkend hoe de tijd hier lijkt te hebben stilgestaan ten opzichte van Nederland. Wat zijn wij verwend. Heerlijke vakantie gehad met goede balans van reizen, ontdekken en vrije tijd. Ik zou graag over 10 jaar nog eens dezelfde reis willen doen om te zien hoe het land en de mensen zich hebben ontwikkeld.

Yvonne uit Almere
8,7
Toegevoegd op: 17-02-2020

Cuba prachtige natuur, vriendelijke mensen, heerlijke muziek en Mojito's!

Onze gids heeft deze reis een extra dimensie gegeven, hij vertelde enthousiast en gedreven, met humor over zijn prachtige Cuba! Overal heerlijke Salsa muziek en vriendelijke Cubanen!

7,3
Toegevoegd op: 13-02-2020

Een mooi land met veel diversiteiten

Cuba is een land waarbij je echt nog terug in de tijd gaat, geen stad waar je naar toe gaat is hetzelfde als waar je vandaan komt. De rit met de old timers en coco taxi sprong er voor mij echt uit. Wanneer je op zoek bent naar een reis waar alles in zit, dan zit je hier goed.

A
8,3
Toegevoegd op: 11-02-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

6,7
Toegevoegd op: 11-02-2020

Het was een gezellige groep mensen die hier en daar wat te zien kregen van het land.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 11-02-2020

Deze reis was een geweldige ervaring.

Het reisprogramma voorziet in voldoende mate in bezienswaardigheden en activiteiten.

Ed
9,0
Toegevoegd op: 21-12-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 10-12-2019

Een geweldig en interessant land!

Cuba is een geweldig land met veel historie. Heel veel geleerd over het land met dank aan de reisleider. De Cubanen zijn ondanks het verleden zo aardig en gastvrij. Bij Trinidad kreeg ik echt nog meer het Cuba gevoel, geweldig! Als je naar Cuba gaat, doe gezellig mee met de Cubaanse cultuur! Rook hier en daar een sigaar en drink gezellig mee met de locals. Echt een geweldig land om naar toe te gaan!

Lauren
8,3
Toegevoegd op: 10-12-2019

Een bijzonder en sfeervol land dat je gezien moet hebben!

Een prachtige rondreis door een bijzonder land met een boeiende geschiedenis. Gezellig en sfeervol, door de muziek, salsa, rum en sigaren. Prachtige steden en een hele fijne afwisseling van stad en natuur. Afsluiting aan het strand is heel fijn na een reis van twee weken. Dagelijks meestal rond 9 uur vertrek, dus niet al te vroeg op in de ochtend. Afstanden tussen de plaatsen zijn goed te doen, meest zo rond de 2 - 3 uur rijden. Onze chauffeur reed veilig en reisleider Acosta heeft ons voorzien van héél veel informatie! Cuba is een bijzonder land dat ik echt niet had willen missen, zeker nu het toerisme ook nog niet echt ontwikkeld is. Een stap terug in de tijd, in een positieve zin. Cuba is absoluut een aanrader!