Strandvakanties in Cuba

Ontdek Havana, het koloniale Trinidad en geniet van prachtige stranden in Varadero.
U overnacht in toeristenklasse hotels in Cubaanse stijl en in Varadero op basis van all inclusive.
Onze lokale vertegenwoordiger staat voor u klaar, wanneer dat nodig is.
Continu zijn wij voor u op zoek naar de meest gunstige tarieven.

Zonvakantie Cuba – Ontdek de Cubaanse stranden

Heerlijk genieten van de zon op de prachtige stranden die Cuba rijk is? Cuba is misschien niet het eerste land waar u aan denkt bij een zonvakantie. Maar Cuba heeft prachtige stranden waar u heerlijk kunt genieten van de zon. Combineer dit met een bezoek aan Havana, Trinidad en Varadero en u ziet ook nog meer van dit prachtige land. Onze Cuba zonvakanties zijn volledig georganiseerd inclusief comfortabele (all-in) accommodaties en de benodigde transfers. 

Cuba zonvakanties: ontdek dit authentieke land

Ontdek niet alleen de prachtige stranden in Trinidad en Varadero, maar u ontdekt tijdens onze Cuba zonvakanties ook het echte authentieke Cuba. Heerlijk genieten van een strandvakantie op Cuba, maar ook genieten van de swingende muziek in Havana, een bezoek brengen aan het enige echte rum museum en de bijzondere bezienswaardigheden in Trinidad, door UNESCO uitgeroepen tot cultureel erfgoed: het is allemaal onderdeel van de zonvakantie op Cuba.

Ga op reis en geniet!

Onze zonvakanties op Cuba zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten van al het moois dat dit land te bieden. En er is volop gelegenheid om heerlijk te relaxen op het strand. Wilt u liever nog meer van het land ontdekken? Kies dan voor een groepsreis in Cuba. Ook een verblijf op het strand in Cuba is onderdeel van deze reis.

Terug naar boven