Vakantie Curacao


Vakantie Curaçao

Curaçao heeft een heerlijk klimaat en prachtige stranden. Wandel over de pontjesbrug van Willemstad, bewonder de gekleurde koloniale huizen en ontdek de kleurrijke onderwaterwereld.

Keuze uit 1 Curacao reizen in 5 categorieën

Interessante Plaatsen in Curaçao

Uitgelicht: Willemstad

Willemstad is de gezellige hoofdstad van Curaçao en telt ongeveer 140.000 inwoners. Doordat de gebouwen in Willemstad sterk lijken op de architectuur in Amsterdam, wordt Willemstad ook wel het Amsterdam van het westelijk halfrond genoemd.

Vakantie Curaçao – Ga mee op reis in de zonnige Caraïben

Een heerlijk klimaat, prachtige stranden en rust: een aantal steekwoorden die bij een vakantie op Curaçao passen. Maar er zijn nog veel meer hoogtepunten zoals bijvoorbeeld: Willemstad, Mambo Beach, de koloniale architectuur en een kleurrijke onderwaterwereld. En het leuke is, je kunt er gewoon Nederlands praten! Ontdek het tijdens een van onze groepsreizen op Curaçao, een single groepsreis of familie rondreis. Volop mogelijkheden: en wij zorgen er tijdens de Curaçao reizen voor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Curaçao reizen: de mooiste stranden

Wie eenmaal een keer op Curaçao is geweest zal het beamen, dit eiland behoort tot de top als het gaat om de mooiste stranden. Er zijn zowel grote, brede zandstranden als kleinere, besloten baaien te vinden. Een aanrader om te bezoeken tijdens een Curaçao vakantie is Cas Abao. Dit is een spierwit zandstrand met een helder turquoise zee, mooie palmbomen en parasols. Voor snorkelaars en duikers is hier ook veel te zien in de prachtige onderwaterwereld van Curaçao. Maar er zijn nog zoveel meer mooie stranden op dit eiland en ieder strand heeft weer zijn eigen charme.

Een bruisend nachtleven

Als je gaat reizen naar Curaçao, kun je ook genieten van een bruisend nachtleven. Zo staat Mambo Beach bekend om de gezelligheid in de avond met vele restaurants en bars. Op zondagavond is het happy hour bij Wet ’n Wild, waar de voetjes van de vloer gaan. En in Willemstad, een kleurrijke stad met vele kleine straatjes, is in de avond ook vanalles te doen. Breng in de avond ook een bezoek aan de beroemde pontjesbrug (Koningin Emmabrug), een 168 meter lange brug die drijft op boten. In de avond zorgen de lampjes op deze brug voor een mooi schouwspel.

Combineer de reis met Suriname

Wij bieden de mogelijkheid om te vliegen naar Curaçao en deze reis te combineren met een rondreis in Suriname. Ontdek de jungle in Suriname en relax vervolgens op de hagelwitte stranden in Curaçao. Dit voelt echt als een dubbele vakantie!  

Ga mee op vakantie naar Curaçao

Ga mee en geniet van de zon, de prachtige stranden en de relaxte sfeer op het eiland tijdens een vakantie op Curaçao. Wij regelen ervoor dat de vluchten, overnachtingen en excursies geregeld zijn. Je hoeft alleen nog maar te genieten. Genoeg redenen om te kiezen voor een van de bijzondere Curaçao reizen.