Familie rondreizen in Curacao

Hoogtepunten als Willemstad, Mambo Beach, koloniale architectuur en een kleuriijke onderwaterwereld.
U overnacht in comfortabele en stijlvolle boutique appartementen.
Onze lokale vertegenwoordiger is ter plaatse voor u beschikbaar.
Alle benodigde transfers zijn inbegrepen.

Curaçao met kinderen – Geniet samen van de prachtige stranden

Heerlijk genieten van de prachtige stranden van Curaçao, samen met de kinderen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een gezinsvakantie op Curaçao in ons aanbod. Wat vindt een kind nu heerlijker dan lekker ravotten op het strand, een zandkasteel bouwen en lekker even spetteren in het water. En laat Curaçao toch bijna de allermooiste stranden van de wereld hebben. Prachtige stranden waar u samen met het hele gezin van kunt genieten.

Gezinsvakantie Curaçao: even helemaal tot rust

Als u op zoek bent naar een bestemming waar u even helemaal tot rust kunt komen met het hele gezin, dan kunnen we onze familiereizen naar Curaçao zeker aanraden. Op Curaçao heerst een relaxte sfeer, u kunt gewoon lekker Nederlands spreken en chillen op de prachtige stranden die dit eiland rijk is. En breng ook zeker een bezoek aan Willemstad, de bruisende hoofdstad van Curaçao. Pik een terrasje bij de beroemde Pontjesbrug, een brug op allemaal bootjes.

Bekijk de mogelijkheden

Bekijk de mogelijkheden om naar Curaçao te gaan met kinderen. Curaçao is een ideaal eiland voor een gezinsvakantie. Maar wij bieden ook mogelijkheden voor een single vakantie naar Curaçao. Een ding is zeker wanneer u in ons aanbod voor een reis kiest, wij zorgen ervoor dat alles in de puntjes geregeld is!