Groepsrondreizen in Curacao

Hoogtepunten als Willemstad, Mambo Beach, koloniale architectuur en een kleurrijke onderwaterwereld.
Je overnacht in comfortabele en stijlvolle boutique appartementen.
Onze lokale vertegenwoordiger is ter plaatse voor jou beschikbaar.
Alle benodigde transfers zijn inbegrepen.

0

Groepsrondreizen in Curacao

Groepsreis Curaçao – Ga met ons mee naar de zon

Wie ooit op Curaçao geweest is, zal het zeker beamen: het is de bestemming met de mooiste stranden ter wereld. Dit maakt het tot een ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke zon-, zee- en strandvakantie. Wij nemen je tijdens de groepsreis op Curaçao mee naar de mooiste stranden en zorgen ervoor dat je heerlijk kunt relaxen. Na de groepsrondreis op Curaçao zal iedereen weer helemaal uitgerust zijn! 

Bon bini Curaçao!

Curaçao heeft zoveel mooie stranden, en ieder strand heeft weer zijn eigen charme. Heerlijk luieren aan de stranden is natuurlijk een onderdeel van de groepsreizen naar Curaçao, maar je kunt ook snorkelen tussen de prachtige koralen en tropische vissen. En een zeil- en snorkeltocht naar Klein Curaçao behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is een onbewoond eiland, waar we een grote kans hebben om schildpadden te zien!

Een bezoek aan Willemstad

Maar Curaçao is meer dan alleen strand en dat gaan we tijdens de groepsreis naar Curaçao uiteraard ook ontdekken. Zo gaan we onder andere naar de hoofdstad Willemstad. Hier maken we onder andere een wandeling door de kleurrijke wijk Otrobanda en lopen we langs de bijzondere drijvende markt. En we steken over op de pontjesbrug, een bijzondere brug die drijft op bootjes. In de avond is deze heel mooi verlicht en kun je in de buurt op een terras zitten met een sfeervol uitzicht op de brug.

Ook naar Suriname?

Wil je niet alleen relaxen op Curaçao, maar zou je ook Suriname willen ontdekken tijdens een groepsreis? We bieden namelijk bijzondere groepsrondreizen naar Curaçao en Suriname. Van jungle tot strand, we laten het beste van de twee landen zien tijdens een groepsrondreis waarbij alles geregeld is: van de vluchten tot de overnachtingen en excursies. Wij zorgen ervoor dat het je aan niets zal ontbreken.

Chill ze op Curaçao!

Even lekker op vakantie en chillen op de mooiste stranden? Kies dan voor een Curaçao groepsreis. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is en je alleen maar hoeft te genieten. Wij bieden naast de groepsreizen ook mogelijkheden voor een singlereis naar Curaçao of een speciale familierondreis naar Curaçao. Bepaal zelf welke reis het beste aan jouw persoonlijke wensen voldoet.